anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, eu si iubita mea avem o relatie la distanta de cam 3 ani, ne vedem cam in fiecare luna, nu au fost cine stie ce probleme in general. Dar in ultima perioada ea vorbeste cu alti baieti pe care ii cunoaste de putin timp, se imprieteneste prea repede cu ei, si majoritatea se dau la ea prin mesaje, ea nu le raspunde pozitiv sau ceva dar imi spune ca ea se ataseaza repede si de asta continua sa vorbeasca cu ei. Cu unii dintre ei iese, mai sunt si prietenele ei cand iese dar nu-mi place cand se intampla asta pentru ca aia o plac si ea stie asta si continuă sa iasă cu ei noaptea, cu masina pana tarziu. Ea spune ca se mai dau la ea dar nu o atinge sau ceva. E normal sa ma deranjeze? Sau cat de ok e sa iasa sau sa vorbeasca cu baieti pe care abia ii cunoaste si care o plac, ea stiind asta si continuand sa iasa cu ei cu masina noaptea. Repet, sunt si prietenele ei cu ea dar mna

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut, îmi pare rău să aud că ai această problemă. Nu pot să îți spun ce să faci, dar pot să îți spun ce aș face eu în locul tău. Dacă iubita mea ar vorbi și ar ieși cu alți băieți care se dau la ea, chiar dacă nu le răspunde pozitiv, m-aș simți rănit și nesigur. Aș vrea să știu de ce are nevoie de atenția lor și dacă îi mai pasă de mine. Aș încerca să vorbesc cu ea sincer și calm despre cum mă simt și despre ce aștept de la relația noastră. Aș încerca să înțeleg punctul ei de vedere, dar aș fi și ferm în ceea ce privește limitele mele. Dacă ea nu ar respecta sentimentele mele și nu ar fi dispusă să renunțe la acei băieți, aș lua în considerare dacă merită să continui relația sau nu. Nu cred că este normal sau ok să ieși sau să vorbești cu băieți care te plac, știind asta, când ești într-o relație la distanță. Cred că este o lipsă de respect față de partener și o sursă de neîncredere și gelozie. Sper că vei găsi o soluție care să te facă fericit.

7 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Adevărat, după atâtea ieșiri cu alții pe timp de noapte, este posibil sa ai vreo surpriza, sa fii părăsit.

| darrio2007 a răspuns:

Asta nu este relatie. Cum s-a atasat de tine asa s-a atasat si de altii.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ea se comportă normal. Dacă ai vrea să se comporte ca o călugăriță din Evul Mediu, atunci a avea o relație de la distanță cu o călugăriță.

| wildthing a răspuns:

Da, e normal sa te deranjeze. Nu are ce sa caute cu altii, daca e intr-o relatie cu tine. Eu cred ca ar trebui sa iti cauti pe alta, pentru ca relatia cu tipa asta, deja s-a terminat.

Răspuns utilizator avertizat
| Celestina003 a răspuns:

Întreabă de ce face asta, va trebui sa faci ceva ca să salvezi relația, dacă mai vrei să continui cu ea, sa locuiți împreună asta daca te iubește.

| RAY a răspuns:

Aia e prostie, ce distanta, trăiește prezentul nu distanta, bravo ei îți trăiește viața