Penisul tau este chiar mare. Iar daca ea era virgina probabil nu are nici o problema. Mai degraba nu stii tu cum sa satisfaci o femeie si nu ti-ai dat niciodata silinta. Tu chiar nu observai ca ea nu are orgasm?
Satisfactia vaginala a unei fete/femei se obtine in urma unei partide de sex cu un penis pe masura, daca stii cum sa-l folosesti.
Un penis de 16 cm lungime, dar subtire, nu poate sa satisfaca, pentru ca nu atinge centrii nervosi ai vaginului, in asa fel incat sa-i produca un orgasm vaginal fetei.
Un alt inconveninet care ar putea sa nu produca satisfactie este partida foarte scurta de sex, cand fata nici nu apuca sa se excite si baiatul s-a terminat.
Un barbat care stie sa satisfaca cu adevarat o fata/femeie, incepe prin a o pregatii de sex, cu un preludiu intens de excitare si apoi cu indemanare intra in vagin.
Problema e cel mai posibil să fie la tine, dar nu constă în dimensiunea penisului, ci în felul cum (nu prea știi să) îl folosești.
PS și... nu mai încerca să te folosești de întrebări „capcană" ca să agăți fetele de pe TPU!
Inseamna ca fata asta chiar te iubeste daca a stat cu tine 3 ani fara ca ea sa aiba orgasm, dar totusi accepta sexul pentru placerea ta.
Nu e neaparat ca ai 16 cm ca din cate am inteles vaginul are 11 12 deci nu are treaba.Problema e ca poate nu o exciti, nu faci si tu un preludiu inainte, nu o mangai si saruti, nu ii faci un sex oral etc... Daca faci sec asa intoarce fundu si hai sa facem nu o sa simta placere niciodata.
Nu accepta sexul pentru placerea mea. Vrea si ea sa se simta bine. Si eu incerc. Am incercat de toate. Si degeaba. Totusi sunt 3 ani. Nu cred ca as fi stat doar pentru ca vreau sa imi fac treaba cu ea tin la ea si vreau sa fie si ea bine. Si de asta am intrrebat pe acest site daca ma poate ajuta cineva cu vreo idee ceva. Pt ca vreau ca si ea sa se simta bine nu doar eu.
E o tarfa proasta care te minte cu nerusinare. Daca n-ar fi simtit nicio placere nimic demult nu mai statea cu tine.
Ar cam fi si la ea problema ca nu se excita cum trebuie dar si la tine ca nu o ajuti sa se excite cum trebuie.
Aici tine și de tehnica, nu doar de mărime. Sau poate nu o atragi fizic
Crede-ma ca la cat incerc sa o excit abia ii curge un pic de lichid. si nu ma apuc asa tac pac gata doar eu pentru ca vreau eu ca ea sa se simta bine. O mangai o sarut peste tot si fac tot ce trebuie. Dar dupa ce bag ma misc un pic si ea incepe sa para ca este plictisita si se gandeste la alte probleme ai nu mai iese nimic daca intelegi ce zic
Nu are treaba marimea...Trebuie s-o exciti inainte(ii faci oral).Eu am avut orgasm abia dupa 2 ani de la inceperea vietii sexuale.Nu era vina partenerului, se straduia sa ma faca sa ma simt bine dar mi-a luat ceva sa-mi dau seama in ce pozitii ajung la orgasm. Pune-o sa stea deasupra si sa se miste ea, din pozitia asta ii este stimulat clitorisul si ar trebui sa aiba orgasm.
A stat si deasupra si dedesubt. si preludiul era si cate 40 de min. nu era totul asa imediat. pe repede inainte. Am incercat sa vb cu ea. Imi zice ca nu stie
beausingurlamasamea întreabă: