| Oopen a întrebat:

Salut, eu si prietena mea am intampinat o mica problema si poate printre voi se va gasi cineva care sa stie o rezolvare, in fine! De fiecare data cand incercam sa facem sex apare o problema, pe scurt cand introduc penisul in vaginul ei, ceva il respinge, adica daca nu il tin cu mana fix in timpul actului, iese! Nu mi s-a mai intamplat cu nici o alta fata iar ea a fost virgina cand ne-am cunoscut. Am intretinut raporturi sexuale de 3 ori si in toate actele s-a ivit aceasta problema. Este destul de frustrant sa stai cu mana sa iti tii penisul drept cand el ar trebui sa fie fix iar voi decat sa savurati placerea actului. S-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema? Credeti ca este de la psihicul ei sau de la partea fizica?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Atunci cand muschii circulari ai vaginului sunt foarte rigizi si lipsititi de elasticitate vor opune o rezistenta foarte mare la penetrare cand lipseste relaxarea sau libidoul este scazut. Ar fi indicat ori ca preludiul sa fie unul mult prelungit, sau pur si simplu sexul sa aiba loc doar dupa un petting meserias in momentul in care canalul vaginal s-a super umezit. Sanatate!

5 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

1. Fata te respinge, organismul ei nu simte nevoia de sex si astfel se opune actului sexual.
2. Tu nu ai penisul destul de tare, femeia cand este foarte excitata contracta muschii asa tare incat trebuie sa fie penisul foarte erect pentru a putea face ce este de facut.
Bafta.

| Emilian65 a răspuns:

Fenomenul acesta apare atunci cand fata nu este destul de excitata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este ea prea încordată, spune-i sa se relaxeze și atunci totul va merge mai ușor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Penisul tau nu este facut din materialul care trebuie, prietena ta trebuie sa caute pe altcineva, posesor de penis tare.

| Quassaar a răspuns:

Cu siguranță este vorba de psihicul sau partea fizica...dar ale tale. Dacă penisul este suficient de erect fii sigur ca realizează penetrarea.