| zoolander a întrebat:

Eu si prietena mea avem o relatie la distanta. Ultima oara cand a venit la mine am stat impreuna vreo 10 zile si am facut dragoste de vreo 12-13 ori; acum mi-a zis ca ei i-a venit ciclul dupa 21 de zile; inainte avea un ciclu regulat, ii venea la/dupa 28 de zile.Imi puteti spune daca faptul ca am facut dragoste de atatea ori poate fi motivul pentru care i-a venit mai devreme? Mentionez ca ea are 20 de ani.
Astept raspunsurile voastre, al celor care ati avut probleme de genul asta.
Multumesc

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Motivul nu e ca ati facut dragoste de atatea ori... Eventual ca nu ati mai facut dragoste de mult timp... Organismul... cand e obisnuit fara activitate sexuala are un ciclu cat se poate de regulat... dar in momentul in care apare si activitatea sexuala se deregleaza/sau se poate deregla.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e nimic ingrijorator. Sexul sigur nu-i face rau.

| nicky a răspuns:

Nu are absolut nici o legatura cu faptul ca ati facut dragoste de atatea ori. Se intampla uneori sa ai dereglari, iti vine mai repede sau mai tarziu sau poate sa nu-ti vina deloc intr-o luna, asa ca nu are nici o legatura cu tine.

| canarita a răspuns:

Ciclul i s-a dereglat din cauza abstinentei...adica sta cuminte si n-o face iar organismul are treaba lui...

| mariazet45 a răspuns:

Probabil e o dereglare datorata schimbarii activitatii vietii sexuale, dar nu e ceva asa periculos, nu se intampla nimic din cauza asta, altii se bucura si asteapta cu sufletu la gura de teama unei sarcini, daca se va repeta poate cere sfatu unui ginecolog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai rezolvat problema doar pe jumatate. ai regulat numai domnisoara nu si ciclul. hai, insista, curaj!