E greșit din start conceptul de am decis să facem sex?
Asta nu se decide părerea mea. e un instinct mai mult decât o decizie. o faci pentru că simți nu pentru că decizi asta. iar un wc public sau cabina de probă nu e o soluție deoarece în primul rând e vorba de igienă în al doilea rând cum sunteți neexperimentați o să se lase cu mici/mari zgomote. și nu cred că te-ai simții prea confortabil nici tu nici ea. având în vedere împrejurimile. hoteluri sunt care închiriază și minorilor o cameră. deci dacă ai banii necesari du-te pur și simplu. sau. ai putea închiria un apartament. nu mai e birocrație sunt persoane o grămadă care închiriază apartament în regim hotelier deci e o soluție convenabilă dar dacă vrei și ceva mai low-cost. mai degrabă găsești un câmp mai la ieșirea din oras. o pădure. ceva. nicidecum wc sau cabina de probă
Intr-un WC public ar fi cel mai romantic...
Puteti inchiria un apartament sau o camera pentru cateva ore. Poti cauta apartamente in regim hotelier.Sunt unele care pot fi inchiriate doar pentru cateva ore.
Duceti.va in padure. Aduceți cu voi o patura sa puneti pe jos, cateva carpe pentru a sterge sangele si cateva prezervative pentru a ajuta la forarea putului.
Buna.
Chiar nu puteti face acasa unuia dintre voi?
Sunteti Virgini amandoi...ar fi nasol ca prima voastra data sa fie intr-un WC public.
) asta e tare, pai va invit la mine daca nu aveti unde. Ce nu fac eu pentru tanara generatie. Haideti care se mai ofera? Ajutati doi virgini in misiunea lor de a explora propria sexualitate.
Prima experienta ar trebui sa fie de neuitat!
Cel mai ok ar fi intr-un pat confortabil, dar cum vine vara si vremea calda, puteti alege un loc mai ferit dintr un parc pentru picnic