anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Eu si prietena mea ne am decis sa sa facem sex, amandoi fiind virgini. Faza e ca nu avem unde sa facem, acasa nu putem la niciunul dintre noi, la hotel nu putem merge pentru ca inca suntem minori. Unde am putea face in sex in public fara sa fim prinsi? In cabina de proba, in wc uri publice? Vreau mai multe idei pentru a ne hotarî. Dau funda

Răspuns Câştigător
| danaieladaniela a răspuns:

E greșit din start conceptul de am decis să facem sex?
Asta nu se decide părerea mea. e un instinct mai mult decât o decizie. o faci pentru că simți nu pentru că decizi asta. iar un wc public sau cabina de probă nu e o soluție deoarece în primul rând e vorba de igienă în al doilea rând cum sunteți neexperimentați o să se lase cu mici/mari zgomote. și nu cred că te-ai simții prea confortabil nici tu nici ea. având în vedere împrejurimile. hoteluri sunt care închiriază și minorilor o cameră. deci dacă ai banii necesari du-te pur și simplu. sau. ai putea închiria un apartament. nu mai e birocrație sunt persoane o grămadă care închiriază apartament în regim hotelier deci e o soluție convenabilă dar dacă vrei și ceva mai low-cost. mai degrabă găsești un câmp mai la ieșirea din oras. o pădure. ceva. nicidecum wc sau cabina de probă

7 răspunsuri:
| Floridori a răspuns:

Intr-un WC public ar fi cel mai romantic...

Puteti inchiria un apartament sau o camera pentru cateva ore. Poti cauta apartamente in regim hotelier.Sunt unele care pot fi inchiriate doar pentru cateva ore.

| NotNamed a răspuns:

Duceti.va in padure. Aduceți cu voi o patura sa puneti pe jos, cateva carpe pentru a sterge sangele si cateva prezervative pentru a ajuta la forarea putului.

Răspuns utilizator avertizat
| danaieladaniela a răspuns:

Buna.
Chiar nu puteti face acasa unuia dintre voi?
Sunteti Virgini amandoi...ar fi nasol ca prima voastra data sa fie intr-un WC public.

| tzionut a răspuns:

laughing) asta e tare, pai va invit la mine daca nu aveti unde. Ce nu fac eu pentru tanara generatie. Haideti care se mai ofera? Ajutati doi virgini in misiunea lor de a explora propria sexualitate.

| Lorena6879 a răspuns:

Du-te la baie într-un mallhappy

| anonimadinAlba a răspuns:

Prima experienta ar trebui sa fie de neuitat!
Cel mai ok ar fi intr-un pat confortabil, dar cum vine vara si vremea calda, puteti alege un loc mai ferit dintr un parc pentru picnic