| JValiii a întrebat:

Eu și prietena mea ne-am despartit acum câteva luni și am vorbit mai rar, am facut multe schimbări in privința mea, chestii care au dus la despartire. Am început sa mai vorbim și a început sa planga intr-o zi. Mi-a spus ca ar dori sa vorbim mai rar pentru ca se atașează de mine și nu dorește asta pentru ca ar face-o sa vrea sa fie impreuna din nou cu mine, însă ea mi-a zis clar ca nu ne mai împăcăm niciodata. Și am intrebat, atunci cum te atașezi de mine și nu vrei sa fim impreuna? Mi-a spus ca va sta impreuna cu mine doar pentru ca ii este drag de mine. Nu stiu ce sa zic acum, cred ca nu e sigur motivul pentru care s-a despartit de mine de începe sa aiba sentimente și tot nu se împăca. Ce as putea sa fac? Vom ieși sâmbătă și as vrea sa vorbesc ok cu ea, fără sa ne certam ca alte dați.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Sa stii ca nu depinde doar de tine faptul de a avea o conversatie linistita.
Totusi e foarte important sa intelegeti amandoi daca mai aveti sentimente unul fata de celalalt. Se pare ca da din moment ce mai vorbiti, iar ea plange si tu intrebi asta aici. Daca ea te iubeste ar trebui sa treaca peste ce ai facut tu in trecut. E firesc sa gresesti iar cine iuneste trebuie sa mai acorde o sansa. Daca totusi spune ca nu mai vrea si totusi te tine la telefon taio.
Tu incearca sa ii pui intrebari ca sa scoti la iveala sentimentele ei si sa ii arati ca iti pasa. Daca mai vrei o sansa cere-o ca pe ultima sansa si ii spui ca o sa faci tot posibilul sa fie bine dar si ea nu trebuie sa mai aduca in discutie greselile din trecut.

| JValiii explică (pentru anonim_4396):

Chiar nu stiu ce sa o întreb ca sa nu o dau in bara și sa creadă ca sunt un obsedat care vrea neaparat sa se impace cu ea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru JValiii):

Pai tu vrei sa te impaci cu ea?
Daca da ii spui ca inca te gandesti la ea, ca tii la ea si vrei sa mai incercati o data si ca vei face ce depinde de tine sa fie foarte bine.
Obsedat pari atunci cand dupa ce te refuza insisti cu mesaje si telefoane.
O intrebi ce simte si daca e de acord sa mai incercati o data. Mai mult decat ceea ce zici cinteaza cum o sa te comporti. Fa in asa fel uncat sa se simta in largul ei, la un momentdat in timp ce va plimbati ia-o de mana.

| JValiii explică (pentru anonim_4396):

Mersi mult pentru sfaturi o sa incerc sa fac sa fie bine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru JValiii):

Pentru putin. Succes!

6 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

I-ai înşelat tu încrederea cu ceva probabil atât de tare încât îi e frică să te mai iubească iar şi să reia relaţia cu tine. Sau are deja pe altcineva la care nu ar vrea să renunţe pentru tine din cauza primei variante (că nu este sigură că va fi bine să aibă iar încredere în tine).

| gabriielaaa a răspuns:

Pot e tu ai gresit cu ceva ce ea nu poate ierta orgoliu exista si la femei nu doar la bărbați si de vrea distanța inseamna ca are setimete dar nu vrea sa o ranesti din nou ca in trecut si vrea sa se feresca.
Încearcă sa ocolesti discuți ce o Poate supăra si tu fii mai calm de ea spune ceva ce te supăra tu nu da apa la moară. Cearta îndepărtează chiar des setimete si cred ca de asta nu vrea sa va împăcați ca vede doar rău.
Aratai ca se poate si alfel.