anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu si prietena mea vrem sa ne incepem viata sexuala, dar problema e ca eu stau la 18km de oras, iar parintii ei nu ar permite sa vina sa stea atata la mine, ar fi prea evident. La ea acasa nici asa, mama ei lucreaza de acasa, si nu e nici singura la parinti. Asa ca m-am gandit sa platim o camera de hotel, si nimeni n-ar sti nimic, ar fi doar intre noi. Intrebarea mea e, la hotel se poate plati si pe cateva ore din zi, fara noapte inclusa? N-as plati pentru o zi intreaga sau o noapte doar asa, ca sa fie in plus. Un prieten care sta singur mi-a spus ca o putem face la el, dar mi-ar fi rusine sa ma folosesc de baia lui, dus inainte si dupa, toate astea, nu m-as simti confortabil. Atfel ar fi sa stiu ca nu implica pe altcineva.
Ce parere aveti? N-am mai mers la hotel, habar n-am cum decurg lucrurile. Raspundeti serios, multumesc!winking

5 răspunsuri:
| epurasu a răspuns:

La hotel se plateste zi intreaga! tu stai acolo cate ore vrei!- dar daca sunteti minori nu o sa va primeasca - cine se cazeaza la hotel este inregistrat cu toate datele din cartea de identitate! ( asa ca zici tu daca mergi la hotel nimeni nu ar sti nimic nu-i chiar asa -printre cei care v-a afla este politia! care verifica cazarile la hotele )...asa ca!

| Donsavas a răspuns:

Prietene,a intretine relații sexuale cu o minoră fără acordul părinților înseamnă corupere de minori și e o faptă penală.
Nu este de joacă cu asa ceva! Ia ti o prostituată dacă vrei sa faci sex!

| 6Anonim9 a răspuns (pentru Donsavas):

Prietene, si eu sunt minor. Cu acordul parintilor, auzi. In ce lume traiesti? Tu daca ai fi fata ai merge sa le spui parintilor "eu merg pana la prietenul meu sa facem niste sex, pe mai tarziu" laughing))) Dude

| Emma30555 a răspuns:

La hotel platesti o noapte, pentru cateva ore cum vrei tu poti incerca sa suni la un motel, de obicei sunt mai ieftine si posibil sa accepte si durata mai mica, cauta pe net

| Anon31241212 a răspuns:

Trebuie platita toata noaptea. Pare ar fi cel mai ok loc. Succes!