| mikiliciousss a întrebat:

Salut.Eu si prietenul meu nu prea ne mai intelegem ne certam cam des.din motive prostesti. azi de exemplu, eu am dat restart la pc,si am uitat sa intru pe mess,sa-i zic ca o sa ma bag sa ma joc lol, iar el s-a suparat si acum pur si simplu ma "ignora" orice ii zic totusi i-am dat mesaj si i-am zis si scuze ca am uitat sa-i zic.Am avut o pana de curent de la 4:30 pana la 5 pm. si de la 5 pana la 8 seara a stat sora mea iar eu cand am intrat sa vorbesc cu el, el parca ma respinge. nu stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| claaau a răspuns:

Nu nu cred ca vrea sa va despartiti, asa e intr-o relatie nu e totul roz mai sunt si momente mai greoie, momente care sa va testeze increderea si puterea in iubire, eu zic sa te intalnesti cu el si sa purtati o discutie foarte serioasa in ceea ce va priveste viitorul relatiei. succes!

| mikiliciousss explică (pentru claaau):

Chestia e ca nu ne-am mai vazut de 1 luna. Eu nu am avut vacanta deoarece miercuri in ultima saptamana de scoala am cazut pe scari si mi-am luxat piciorul
si l-am avut in ghips 2 saptamani iar acum nu pot merge bine deocamdata si nu stiu daca ne putem vedea. si asta ma deranjeaza pentruu ca daca am fi fata in fata am putea rezolva mai usor dar asa.

| claaau a răspuns (pentru mikiliciousss):

Pff ar fi o idee cat timp mai ai vacanta, cheama-l la tine cat timp parintii tai sunt la munca si stati si vorbiti linistiti

| mikiliciousss explică (pentru claaau):

Eu am 13 el 14. nu-l pot chema laughing. i-am zis ca am sa vin totusi vinerea asta sa ne vedem. big grin o sa ma chinui sa merg pana la urma nu vreau sa pierd tot pentru asta. Am uitat doar..nu inteleg de ce face atata o crima straight face

17 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Ce ifose de tarfa are! Da-i jet ca nu merita.

| Cosmin86 a răspuns:

Fa-ti alt prieten, asta nu e viata

| chazz a răspuns:

Ar trebuii sa fie norocos ca are o prietena care se joaca league of legends, numai de drag jucam toata ziua rolling on the floor
Numai bine!

| xanderblackx a răspuns:

Intre voi a intervenit monotonia. sunteti obisnuiti unul cu altul, dar se pare ca relatia voastra se rezuma la doar atat. ori faceti ceva IMPREPUNA, pentru a va salva relatia, dar ganditi bine inainte si analizati fiecare aspect care ar merita sa faceti asta, ori mai bine separati-va pentru ca asa este cel mai bine-in caz contrar o sa ajungeti inevitabil sa va urati pentru ca ins ecunda de fata nu faceti altceva decat sa gasiti motive de cearta si defecte celuilalt, nu mai vreti sa "reparati" unde s-a gresit de s-a ajuns aici... puri si simplu nu prea va mai trag inimile sa faceti asta. asta e parerea mea, din experienta... numai bine

| val18 a răspuns:

Omg laughing e nebun

| DOARoVIATA a răspuns:

Vrea sa se desparta de tine si nu stiecum saiti spuna mai mult ca sigur! daca nu vrei sa fi bataia lui de joc dai tu papuci inainte!

| StRuMP a răspuns:

Ori ii place sa fie lingusit de tine incercand sal impaciwinking Ori are pe altcineva si nu mai vrea sa continue relatia cu tinewinking

| MihaiDan97 a răspuns:

Deci pe bune,se supara din atat, ori este din firea lui, ori vrea toata atentia, deci trebuie sa ii dai raportul mereu, du-te si spune-i ca iti pare rau daca nu merge incearca sa vb cu el si sa-l faci sa inteleaga ca nu trebuie sa ii zici mereu ce faci.

| mikiliciousss explică (pentru MihaiDan97):

Asta este si problema este foarte gelos..mereu ma intreaba ce fac unde ma duc ce-am facut. Stiu ca ma iubeste. Dar se supara pentru ca nu sunt atenta sa-i raspund imediat la mesaje sau pe mess.

| MihaiDan97 a răspuns (pentru mikiliciousss):

Fa-l sa inteleaga, dar te intreb tu tii la el mult? si daca da spune-i tot.

| nbanike14 a răspuns:

Doamneeee! lasa odata jocurile alea aiurea si vorbeste cu prietenul tau! E mai important un joc decat el? Eu nu credhappy ai grija ca s-ar putea sa-l superi si poate o sa ti-o plateasca cu aceeasi monedahappy

| mikiliciousss explică:

As vrea sa specific. suntem de 9 luni impreuna.

| mikiliciousss explică:

Multumesc mult tuturor.happy

| mikiliciousss explică:

Mutlumesc. dar ne-am impacat laughing)))