| Boxter a întrebat:

Eu sunt cea care scriam des in ultimul timp despre fostul meu, ca îmi este dor de el și ca nu pot fără el. Problema e (sau poate nici nu e problema) ca am avut recent sex cu el, iar după aia mă simt mult mai bine. Am început mai rar sa ma gândesc la el și dacă sa fiu sinceră, îmi amintesc de el doar când vreau sex. Astăzi i-am scris ca as vrea sa repetam și a văzut mesajul dar nu mi-a răspuns. Nu fac panica din asta pur și simplu as vrea sa stiu de ce nu a reacționat la asemenea mesaj? Vream să-i zic azi in față despre asta dar avusem examen și nu am putut. Mai in seara am văzut ca a plecat acasă și tot nu am putut sa-l prind sa vorbesc cu el de aia și i-am scris.

15 răspunsuri:
| DeathIncarnate a răspuns:

Mai o stiu eu pe una de plangea tot dupa un fost si se *mhm* cu el ca sa se impace si acum se vede mare logodita laughing
Imi pare penibil sa faci asta cu un fost, absolut penibil.
Imi cer scuze, dar e penibil.

| RAY a răspuns:

Salut. Eu sunt cea care scriam des in ultimul timp despre fostul meu

Da,te cunoastem deja,salut

Am început mai rar sa ma gândesc la el și dacă sa fiu sinceră, îmi amintesc de el doar când vreau sex.

asta pentru ca iti place sa faci sex cu el si presupun ca si lui i place

Astăzi i-am scris ca as vrea sa repetam și a văzut mesajul dar nu mi-a răspuns

pentru ca e era ocupat, nu are timp, poate mai inca cateva iubite si nu e usor sa le satisfaci pe toate, dar nu vad de ce sa te refuze, dar, nu il sacai atat, ca e si el om are o limita

| Emilian65 a răspuns:

Asteapta pana se intoarce de acasa. Atunci iti va raspunde la apeluri si veti face ce iti doresti tu.

| Plato a răspuns:

Deaia ca nu-l intereseaza foarte tare, stiind ca are WC-ul asigurat. Ba mai mult, e chemat la WC, nici nu trebuie sa se ceara el.
Cum sa-ti zic... cand ii scrii tu e ca si cand i-ar latra cainele in curte, nu e mare lucru. Incerc sa te fac sa intelegi ca nu esti mai mult pentru el decat toaleta publica. Suna naspa pentru ca asa e.
Nu are de ce sa se strofoace sa-ti raspunda, iti mai arunca un os cand are chef.

| Hammurabi a răspuns (pentru Plato):

Pare că e puțin cam invers de data asta.
Știu că nu-ți place ideea, dar ea e cea care îl f*** și îl folosește pe post de antidepresiv. Că doar asta a vrut de la început.

| Plato a răspuns (pentru Hammurabi):

Pai eu vad ca ea ii scrie disperata, nu el. Practic ii cerseste... intelegi.
Ideea imi displace aproape la fel de mult, indiferent de directia de propagare.

Îl folosește. Iar el pune botul ca fraierul.
Sunt convins că el e într-o altă relație, deci sunt mai multe mize la mijloc.

| Plato a răspuns (pentru Hammurabi):

Si eu sunt convins ca are si pe altcineva, e evident. Dar ea a intrebat de ce nu-i raspunde. Nu-i raspunde deoarece nu e important pentru el sa raspunda, stie ca e disperata s-o... si asta-l face sa se simta mare.

Da, el are impresia că deține el controlul.
Dar ea a reușit să-l rupă din relația în care e el și să-l folosească.
Și o va mai face. Și când se va sătura îi va da papucii.
Cine deține controlul?

| Boxter explică (pentru Plato):

Stai, stai. Nu sunt disperata. I-am scris doar un mesaj cu "hai sa mai repetam", și asta am făcut-o peste o săptămâna după ce am avut sex. Doar atat. Nu am vorbit cu el pana acum sau să-i scriu. Vreau și eu un sex, de ce un baiat poate sa osi permită sa propună asta iar o fata nu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Hammurabi):

Mie mi se pare că profită/au profitat unul de celălalt, nu numai ea de el sau el de ea(nu îmi dau seama din ce a scris dacă au făcut-o doar o dată sau de mai multe ori de când s-au despărțit).Ei i-a plăcut să facă sex cu el, iar acum vrea să repete experiența şi lui la fel sau doar a prins şi el o ocazie şi a acceptat văzând că i se oferă aşa pur şi simplu, fiind doar o chestie de moment, iar acum nu mai e interesat şi poate mai primeşte păsărică şi din altă parte.

| Plato a răspuns (pentru Boxter):

Sunt speechless.
Nu te poate forta nimeni sa ai respect de sine, daca tu preferi sa fii josnica. Nu mai zic nimic, ca sunt scârbit si sa nu vorbesc pe langa.

| QElenaBoghiu a răspuns:

Pai. Tu vrei sa faci doar sex cu el?

Pai el se simte ca un wc, vi sa îți faci nevoile happy

Ai ajuns prea departe, potolește te!

| Realli a răspuns:

Deocamdată este "sătul "peste o săptămână o să vadă mesajul!?

| miroslavviorel a răspuns:

Cum