Mai o stiu eu pe una de plangea tot dupa un fost si se *mhm* cu el ca sa se impace si acum se vede mare logodita
Imi pare penibil sa faci asta cu un fost, absolut penibil.
Imi cer scuze, dar e penibil.
Salut. Eu sunt cea care scriam des in ultimul timp despre fostul meu
Da,te cunoastem deja,salut
Am început mai rar sa ma gândesc la el și dacă sa fiu sinceră, îmi amintesc de el doar când vreau sex.
asta pentru ca iti place sa faci sex cu el si presupun ca si lui i place
Astăzi i-am scris ca as vrea sa repetam și a văzut mesajul dar nu mi-a răspuns
pentru ca e era ocupat, nu are timp, poate mai inca cateva iubite si nu e usor sa le satisfaci pe toate, dar nu vad de ce sa te refuze, dar, nu il sacai atat, ca e si el om are o limita
Asteapta pana se intoarce de acasa. Atunci iti va raspunde la apeluri si veti face ce iti doresti tu.
Deaia ca nu-l intereseaza foarte tare, stiind ca are WC-ul asigurat. Ba mai mult, e chemat la WC, nici nu trebuie sa se ceara el.
Cum sa-ti zic... cand ii scrii tu e ca si cand i-ar latra cainele in curte, nu e mare lucru. Incerc sa te fac sa intelegi ca nu esti mai mult pentru el decat toaleta publica. Suna naspa pentru ca asa e.
Nu are de ce sa se strofoace sa-ti raspunda, iti mai arunca un os cand are chef.
Stai, stai. Nu sunt disperata. I-am scris doar un mesaj cu "hai sa mai repetam", și asta am făcut-o peste o săptămâna după ce am avut sex. Doar atat. Nu am vorbit cu el pana acum sau să-i scriu. Vreau și eu un sex, de ce un baiat poate sa osi permită sa propună asta iar o fata nu?
Mie mi se pare că profită/au profitat unul de celălalt, nu numai ea de el sau el de ea(nu îmi dau seama din ce a scris dacă au făcut-o doar o dată sau de mai multe ori de când s-au despărțit).Ei i-a plăcut să facă sex cu el, iar acum vrea să repete experiența şi lui la fel sau doar a prins şi el o ocazie şi a acceptat văzând că i se oferă aşa pur şi simplu, fiind doar o chestie de moment, iar acum nu mai e interesat şi poate mai primeşte păsărică şi din altă parte.
Pai. Tu vrei sa faci doar sex cu el?
Pai el se simte ca un wc, vi sa îți faci nevoile
Ai ajuns prea departe, potolește te!
Mihaela024 întreabă: