Eu zic sa iti faci curaj sa il intrebi tu ca sa vezi ce iti zice in fata nu ce ii zice prietenei tale.Si cu lipsa poftei de mancare eu stiu o cauza: din cauza ca te-ai indragostit si eu sunt in aceiasi situatie dar iti vei reveni, cand cineva e indragostit isis pierde pofta de orice si prefera sa ste cu persoana respectiva sa vorbeasca cu ea ori doar sa se gandeasca de aceea nu mai ai pofta de mancare si de nimic alceva sper ca te-am ajutat
CEEA CE AI SCRIS CA NU AI POFTA SAU sa maninci sau sa dormi sunt simptomele ca esti indragostita, dar eu te sfatui sa deschizi acest subiect si sa vorbiti despre asta, dar daca nu va intelege si nu va fi de acord nul vei putea uita asa ca eu consider sa incerci ai grija de tine succes!
El a aflat ce simt pentru el si nu mi-a zis nimic.Iar acum cateva zile un coleg tipa prin clasa zicand ca mie imi place de baiatul respectiv.cand l-a auzit Ionut(baiatul pe care il plac) l-a injurat pe acel coleg.ce ziceti? ce credeti despre asta?
Avand in vedere ca si pe mine ma cheama Ionut , dar cu siguranta nu este vorba despre mine... Tot ce poti face este sa vorbesti cu el din ce in ce mai mult, si sa ii spui prietenei tale sa nu ii mai zica nimic, nu ai nimic de pierdut pana la urma, si cu siguranta si el te place, dar pur si simplu nu stie ce sa faca
Incearca sa ii arati ca iti place de el si poate o sa isi dea seama de sentimentele tale pentru el
Incearca sa il cunosti mai bine..ma refer la latura lui romantica, intreaba-l cum ar fi prietena ideala pentru el, cum ar trebui sa se comporte ea, si nu numai despre asta, sa vorbiti despre orice, comunicarea este cea mai importanta intr-o relatie, trebuie sa il cunosti foarte bine inainte si trebuie sa te gandesti daca asta este persoana pe care o vrei langa tine. sper ca ti-am fost de ajutor, :*