Incearca sa deveniti mai apropiati, adica afla ce lucruri si activitati ii fac placere si baga te pe fir. Tatoneaza terenul subtil si cand discutiile dintre voi devin din ce in ce mai amicale il poti intreba ce parere are despre baietii cu alta orientare sexuala. Asa iti dai seama cat de deschis spre o astfel de relatie. Daca il intrebi direct risti sa reactioneze urat si nu vrei asta sigur. App nu mi se pare un lucru scarbos relatiile intre persoanele de acelasi sex. Nicidecum.
Împrietenește-te cu tipul până cand poti să ajungi la subiectul ăsta și să îl întrebi ori ce părere are despre gay sau ceva asemănător. Dacă nu sunteți apropiați și îl întrebi direct riști să te lovească, din păcate, sau să spună la toți
Pai poti deschide intr-o zi un subiect despre aceasta comunitate si sa il intrebi ce parere are, daca este de acord cu persoanele de acelasi sex sa aiba relatii, daca iti spune ca nu are nimic cu ei il intrebi in gluma : ce ai face daca un baiat ar veni la tine si ti-ar spune ca ii place de tine?
Vezi ce iti raspunde
Multi ar zice sa intrebi direct, dar e complicat. Fa-te scriitor si inventeaza ceva))gen. vorbesti cu el prieteneste si dintr-o data aduci in discutie ca ti-a dezvaluit un prieten ca e gay...vezi ce reactie are. Ori rade si iti dai seama, ori zice,, si eu,, ...sau nu zice nimic si il intrebi dintr-o data,, ce..si tu esti?,, sau. ceva de genul
Poti sa ii spui:
Ba eu as vrea sa vad cum e un sarut si cum e sa faci sex, nu vrei sa incercam impreuna sa vedem cum e?
Si dupa asta poate il convingi sa faceti mai des sex
linarkfts întreabă: