Cel mai bun remediu pentru a te vindeca de timiditate sunt prietenii tai baietii.In gasca baietii se simt mai in largul lor si au mai mult tupeu cand abordeaza o fata
Si eu pot sa zic ca sunt timid pana apuc sa apuc sa vorbesc cu persoana respectiva.Curajul ti-l dai singur cu propria vointa.Nu te ajuta nimeni.Ar fi indicat sa faci mai multe abordari cu fete si sa stii sa castigi, sa si pierzi, sa poti invata ceva si din nereusite.Nu e un capat de tara.Fratee,gandeste-te ca nu ai nimic de pierdut.Atata tot
Buna. pai noi nu putem face nimic, totul depinde de tine, totul vine din adncul sufletului tau.incearca sa nu mai fi asa.nu crezi ca ar fi timpul pentru o schimbare
? Gandeste-te esti om in toata firea ce D-zeu
e bine sa fi timid, rusions dar totul are o limita
. Fi tare si gandeste-te: ce-o fi o fi si gata
orice s-ar intampla(bine sau rau) viata merge inainte.Fi tare si mergi inainte cu capul sus
...Nu are de ce sa-ti fie teama...stapaneste-ti emotiile! Totul va merge ok
ai sa vezi. Bafta
!
Timidatea este consecinta unor complexe. Poate crezi ca nu esti suficient de dragut, ca nu ai intotdeauna replica potrivita...ca hainele tale nu-s cele mai cool etc. Incearca sa te placi mai intai si asta te va ajuta sa ai mai mult tupeu in a aborda pe oricine in orice situatie. Daca e nevoie, schimba ceea ce nu-ti place la tine si fii asa cum vrei sa fii si nimic nu-ti va mai sta in cale. Sa stii ca timiditatea nu e deloc buna, mai ales atunci cand trebuie sa lupti pentru ceea ce doresti si altii cu mai mult tupeu ti-o pot lua inainte si nu pentru. ca ar fi mai buni, ci doar mai increzatori.
Pai incearca prima data uitandu`te in oglinda.Ca si cum ar fi o fata acolo.
Sau daca ai o sora poti sa explici ca esti foarte timid cu fetele si o rogi sa te ajute.
Tragi aer in piept, prinzi curaj, te linistesti, si apui... dai vestea cea mare.Hai ca nu e asa de gteu ca si eu am trecur prin asta.
De ce ai vrea sa aspiri la fete mai indraznete si sociabile decat tine? Incearca sa-ti cauti o fata pe masura ta, timida si cuminte, insa trebuie rabdare si obisnuinta intre voi doi.
Ma ionica. Du-te frate cu tupei si spune-i la fata ce simti ca nu ai ce sa patesti mai ales ca am auzit ca fetele in general nu mananca baieti.