Intrebarea ar fi cum sa faci sa ai prieteni si sa depasesti momentul de singuratate?
Pai poti incerca sa te reimprietenesti cu acei baieti sau eventual sa cauti alti prieteni, poate chiar fete.
Si daca fac misto de tine ca te-ai speriat atunci, in clasa a8-a, poti sa le spui adevarul. In clasa a 8-a si eu m-as fi speriat de pasarica
Poti incepe usor sa te duci la ei si sa-i intrebi cand au chef sa iesiti la o bere sau cand merg la un fotbal, etc ce aveti in comun.
Stai tu linistit ca astia de 13 ani care *** la varsta asta nu inteleg mare lucru, poate ca tu o faceai atunci si acum erai tatic
Nici eu nu am multi prieteni, dar cei pe care ii am pot sa-mi bun baza in ei. Pot sa-i sun la orice ora din noapte ca imi raspund..ca ma injura ca ii trezesc ii partea a doua
In principiu ar trebui sa iesi din casa, sa inchizi calculatorul si televizorul. Sincer iti spun ca ele mai mult dauneaza decat fac bine. Du-te si plimbate, fa jogging, fa un sport, inscriete la un club ce fac iesiri pe munte, etc fa orice numa nu te lasa prins de calculator si televizor!
Cine dracu te-a invatat sa scrii? straight *** you, big gris cu lapte! cu ce mizerii de oameni te-ai imprietenit, maestre? crezi ca aia inseamna sa ai prieteni, sa te salute lumea pe strada si sa ai cu cine te imbata in club? i-a mai traieste putin, poate iti dai seama
Asta e erai mai mic atunci, dar tu ar trebui sa vorbesti cu ei si sa ii faci sa mergeti la un suc bere ceva daca te iau in ras aia nu mai sunt prieteni
Priteni, care prieteni? Eventual niste cunostine, un prieten adevarat nu te abandoneaza niciodata. De ce te simti un ratat, ca nu iesi in cluburi sau nu cunosti prea multa lume? Nu-i nimic misto sa freventezi cluburi, ce sa faci acolo... sa bei, sa fumezi si sa faci rost de o partenera de-o noapte?
Ce daca ai fugit de acea fata? Ai facut alegerea corecta, vroiai sa ramai, s-o fi facut, dar sa devii tatic ori sa iei vreo boala?
Pustii de 13 ani care o fac sunt iresponsabili, habar n-au ce inseamna viata sexuala, nici sa se sterga bine la nas nu stiu.
Astia sunt ratati, nu tu. Esti de apreciat ca-ti vezi de treaba ta si-ti dedici timpul lucrurilor constructive.
Cauta prieteni adevarati, fa ce-ti place si nu mai asculta de gura lumii.