anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut fac 17 ani in decembrie si am si eu cateva probleme/ intrebari, o sa incep cu prietenii, nu stiu cum sa zis eu in ultimul tim p adic 1-2 ani am stat mult timp in casa, nu e ca nu ma lasau parintii afara nu simteam nevoia sa ies voiam sa stau singur sa ma gandesc la toatehappy, si acuma parca nu stiu cum sa zic... parca ma simt ca un ratatstraight face cand ii vad nici nu ma mai saluta sau cand ma saluta o zic asa la misto, si mi se pare ciudat ca inainte de perioada aia eram ok, eram o mare "brigada" eram mereu cate 15 uniti, si acum ma simt ca un ratat, mai ales cand ii vad ca ei mereu umbla plin cluburi si se cunosc cu toata lumea si chestii, si cand ma mai gandesc ca eu sunt virgin iar acu` pustii de 13 ani si-au inceput viata sexuala mor, mor pe felul in care vb cu mine si pe impresiile pe care le au, iar in clasa a 8a in excursie eram cu o fata si ne-am imbatat si trebuia sa o facem si m-am panicat, mi-am luat hainele si am plecat, au aflat si ma gandesc ca si din cauza asta nu prea ma mai inteleg la fel cu ei, chiar nu stiu ce sa fac straight face sper ca nu vam plictisitbig grin, sper sa ma ajutati

Răspuns Câştigător
| Vektor a răspuns:

Intrebarea ar fi cum sa faci sa ai prieteni si sa depasesti momentul de singuratate?

Pai poti incerca sa te reimprietenesti cu acei baieti sau eventual sa cauti alti prieteni, poate chiar fete.

Si daca fac misto de tine ca te-ai speriat atunci, in clasa a8-a, poti sa le spui adevarul. In clasa a 8-a si eu m-as fi speriat de pasarica smug

Poti incepe usor sa te duci la ei si sa-i intrebi cand au chef sa iesiti la o bere sau cand merg la un fotbal, etc ce aveti in comun.

Stai tu linistit ca astia de 13 ani care *** la varsta asta nu inteleg mare lucru, poate ca tu o faceai atunci si acum erai tatic big grin

Nici eu nu am multi prieteni, dar cei pe care ii am pot sa-mi bun baza in ei. Pot sa-i sun la orice ora din noapte ca imi raspund..ca ma injura ca ii trezesc ii partea a doua big grin

In principiu ar trebui sa iesi din casa, sa inchizi calculatorul si televizorul. Sincer iti spun ca ele mai mult dauneaza decat fac bine. Du-te si plimbate, fa jogging, fa un sport, inscriete la un club ce fac iesiri pe munte, etc fa orice numa nu te lasa prins de calculator si televizor!

| nick321 a răspuns (pentru Vektor):

Mersi pentru raspuns, am mai incercat si inainte sa pun intrebarea pe TPU sa mai ies cu ei dar nu ma simt bine, nu stiu, parca stau cu straini care mai si rad de minesad, o sa incerc sa stau mai mult cu ei, vara asta am jurat eu ca nu o sa ma plictisesc

10 răspunsuri:
| MasterYoda a răspuns:

Cine dracu te-a invatat sa scrii? straight *** you, big gris cu lapte! cu ce mizerii de oameni te-ai imprietenit, maestre? crezi ca aia inseamna sa ai prieteni, sa te salute lumea pe strada si sa ai cu cine te imbata in club? i-a mai traieste putin, poate iti dai seama

| Burlacu006 a răspuns:

Asta e erai mai mic atunci, dar tu ar trebui sa vorbesti cu ei si sa ii faci sa mergeti la un suc bere ceva daca te iau in ras aia nu mai sunt prieteni

Răspuns utilizator avertizat
| Oaltaea98 a răspuns:

Priteni, care prieteni? Eventual niste cunostine, un prieten adevarat nu te abandoneaza niciodata. De ce te simti un ratat, ca nu iesi in cluburi sau nu cunosti prea multa lume? Nu-i nimic misto sa freventezi cluburi, ce sa faci acolo... sa bei, sa fumezi si sa faci rost de o partenera de-o noapte?
Ce daca ai fugit de acea fata? Ai facut alegerea corecta, vroiai sa ramai, s-o fi facut, dar sa devii tatic ori sa iei vreo boala?
Pustii de 13 ani care o fac sunt iresponsabili, habar n-au ce inseamna viata sexuala, nici sa se sterga bine la nas nu stiu.
Astia sunt ratati, nu tu. Esti de apreciat ca-ti vezi de treaba ta si-ti dedici timpul lucrurilor constructive.
Cauta prieteni adevarati, fa ce-ti place si nu mai asculta de gura lumii.