Nuh cred ca merita ...pentru un fleac s`a suparat... j eu am la fel ca tine pr buni si cand ma intalnesc cu ei ma pupa pe obraz dar niciodata pr meu nuh a fost impotriva. eu cred ca doar a cautat motiv sa te paraseasca sau doar vrea sa te incerece sa vada cat tii la el.
Pai.nu il ierta.intradevar ai si tu greseala ta. dar nu trebuia sa reactioneze asa.si nu e vina ta ca tii la el. pur si simplu sa intamplat.ca inima nu alege pe cine sa iubeascapur si simplu se intampla
Dupa o luna in povesta in care cu greu m-am tinut san u adorm, cred ca nu esti o proasta ca il iubesti. Eu cred ca el a vrut sa te incerce sa vada daca tu mai tii la el, daca nu tineai la el, nu il urmareai, dar el a vazut ca il urmaresti...si s-a gandit:,, fata asta chiar ma iubeste,, si de aceea a venit la tine si sia cerut scuze.
Cred ca merit o fundita!
Nu il ierta. Buine ca s-a intamplat acum si nu s-a intamplat mai tarziu. Si tu ai fost de vina cu prietenii tai.Nu trebuia sa faci asa de fata cu el pentru ca sa fim sinceri si tu te-ai fi suparat daca erai in locul lui. Dar totusi el a exagerat deci lasa-l.Gasesti altul ca esti mica. O sa iti treaca de el
Parerea mea este ca ati petrecut foarte putin timp impreuna si tu ai inceput sa ti la el foarte repede. iar daca acum la inceput se supara din fleacuri dastea.maine poimaine e in stare sa iti interzica sa iesi cu prietenii tai vorbeste cu el despre treaba asta. iar daca iti va promite ca se va schimba mai acordai o sansa.
Se vede ca va place sa va jucati
tu ai gresit prima, el ti-a intors-o
acum impacati-va si lasati-va de prostii
Mai dai macar o sansa...eu cred ca merita. Dar daca se mai supara din nou dintr-o prostie paraseste-l.
Ea spun sal ierti sai mai dai o sansa poate se schimba n-o sa mai fie asa gelos, nu esti o proasta trebuie. sal crezi si pe el ca el cand tea vazut ca acei baieti te pupau pe obraz si tiar fi spus scumpa e logic sa fi fost gelos in ziua de azi aproape toti baietii sunt gelosi. Explicai cei treaba aia cu scumpa si pupatul st sigura ca va intelege dar e bine deoarece sia cerut scuze mii de baieti nu fac asta eu zic ca merita din plin si tine la tine foarte mult de asta a si facut cea facut. Funda!