Muschiul nu va pati nimic, nu iti vor afecta sanatatea deoarece proteinele le iei si din alimentatia ta, nu sunt ceva toxic. Muschiul ti se va dezvolta bine. Creatina e mai periculoasa decat proteinele, dar daca vrei rezultate bune trebuie sa le combini. Incearca sa iei ceva bun, sa nu iei de pe redis ca sunt rahaturi, ia ceva mai scump. GFX 8 am auzit ca sunt destul de bune.
@zumbalaaarebeca
Nu ai habar despre ce vorbesti. Eu iti zic sa te lasi de sfaturi daca nu stii nimic despre subiect. Iti garantez ca proteinele nu iti vor afecta potenta.
Muschii se lasa daca te lasi de sala, si daca iei proteine si daca nu iei, proteinele nu au nici o vina.
Am un prieten care lua proteine si facea sala acum de ceva timp lucreaza si nu mai poate merge in fiecare zi la sala de fapt nici nu mai merge si nici proteine nu mai ia crede-ma ca s-a schimbat destul de mult fizic nu mai arata ca pe vremea cand lua prot si facea sala este tras la fata si slabit nu stiu de ce dar cred ca corpul are de suferit destul de mult, si inca un prieten ia steroizi arata foarte bine dar nu stiu daca ar renunta la ei cum ar fi, in orce caz cred ca aceste substante nu sunt o alegere foarte buna din cate stiu proteinele si alte chesti pot produce ipotenta.eu zic sa tragi la sala fara chimicale este mult mai sanatos mananca fructe legume peste carne slaba carne de vita sucuri de fructe batoane energizante sunt mult mai bune sanatoase si contin proteine naturale.bafta
Esti complet pe langa, si TU iei proteine ZILNIC.
Sau HABAR NU AI ce sunt proteinele?
tu nici macar nu stii diferenta intre proteine si steroizi!
Ai citit o carte de nutritie in viata ta? Sau esti doar o IDIOATA care comenteaza ca proasta?
Eu am luat proteine dupa 1 an de sala, cred ca ii cam devreme pentru ele, trege tare si dupa aia dar sa iti faci program cu proteine. Mie nu mi-i s-a intamplat nimic in timp ce luam si mergeam la sala, pe unii prieteni ii durea ficatul, dar aia bagau la greu. Dar sa nu crezi ca daca bagi proteine o sa te faci mare in 3-4 luni ...depinde de organism, ca sa te faci mare in 3-4 luni trebuie sa bagi steroizi altfel nu prea, si daca iti zice vreunu ca el "s-o facut" in 3 luni mare de la proteine are mari sanse sa te minta.Incearca sa mananci bine.Si daca iei proteine si faci pauza se lasa muschii.Eu m-am ingrasat 6 kg dupa ce m-am lasat de sala si de proteine.
Ok, am inteles, atunci nu are rost sa le iei, nu se vede nimic, nu se afecteaza nimic si nu prea are rost sa faci sala daca faci pauze asa mari, decat sa dai banii pe abonamente si proteine si nu te tii de treaba, fa acasa in fiecare seara, alearga, etc
Daca iei proteine o sa te ingrasi si nu cred ca vrei asta daca iei creatina o sa ti se vada muschi dar cand oi avea vreo 30 zeci si ceva de ani o sa atarne muschii pe tine parerea mea este ca ar trebui sa tragi natural, sper ca te-am ajutat bafta in continuare
Mai dar eu vreau decat o luna, dar vreau sa stiu daca. nu stiu cum sa va zic daca se vor deforma muschii! dupa ce ma las de proteine ( daca se va lasa in alea 3 luni pauza)
Corectare - "Am in gand sa iau proteine cam 1-2 luni si sa continuu pana in vara [cu sala](iunie)"
Pai nu, pentru ca eu la vara sunt plecat la tara [2-2 luni juma`], acolo e munca, deci sala mai sanatoasa ca aia nu e...si e de munca nu gluma vara, si + ca in acea pauza voi continua in fiecare zii cu exercitiile "pentru acasa"
Iar cand vad ca se "lasa" muschii...incep forta salaiar.
PS: Multumesc pentru sfaturi~!
Eu atii zic sa incerk fara proteine ca atii strici sanatatea fa serios sala si acasa... ca e mai bine Spor la Munca