Ar trebui sa te linistesti, e o dereglare hormonala datorata medicatiei si stresului!
Atunci cand obosesti fie fizic, fie psihic, cand te superi, cand te stresezi, cand faci o dieta sau iti schimbi obiceiurile alimentare, cand faci un tratament, trebuie sa stii ca hormonii se lasa influentati si strica echilibrul organismului.
Pe urma, ar trebui intr-adevar sa faci o vizita medicului ginecolog, pentru ca orice intarziere mai mare de 10 zile, impune lucrul asta!
Inteleg foarte bine prin ce treci, stiu ca nu poti evita stresul, e cumva firesc sa te framanti si sa te agiti, dar iti faci numai rau, organismul tau incearca sa-ti spuna ceva, iti cere ajutor, ajuta-l si mergi la medic, te rog!
In alta ordine de idei, felicitari pentru seriozitatea si maturitatea ta, felicitari atat tie cat si celor care te-au crescut, fetele cuminti si serioase au devenit produs de lux in lumea in care traim!
Si, crede-ma, vei trece de bac fara probleme, sunt sigura de asta, inteleg ambitia si tenacitatea din tine, nu-ti fa griji deloc!
Dar, ai grija de sanatatea ta ca nu-i de glumit, bine?
Si mie mi s-a intamplat.LUna trecuta nu mi-a venit.Tot augmentin am luat si nurofen.Eu am mers la doctor si mi-a spus ca e normal, mi-era teama ca va intarzia iar ca in alte dati.
Nu iti face griji, e normal, plus de asta e si de la stres.
Bafta la bac!
Ciclu iti poate intarzia si de la medicamente si de la stres, totusi e c am mult din 18 februarie [si mie mi a intarziat odata 21 de zile dar am baut cate o cana de ceai,, traista ciobanului,, timp de doua zile si mi a venit]
Nu iti face griji pentru ca ai fost racita ciclul o sa mai intarzie cateva zile!
Nu iti face griji!
Ca sa nu mai fii asa stresata incearca sa inveti intr-un parc sau sa te plimbi in aer liber.
Asculta melodii relaxante! Succes la bac!
Asa o fi, dar am zis de pe 18 FEBRUARIE adica de aproape 2 luni.eu tot timpul am avut intarzieri pana la 2`3 saptamani dar nici chiar asa ca acum
Da asa am facut si eu am luat pastile (ma durea capul) si mai era si vremea testelor iar ciclul trebuia sa-mi vina pa 21 si mi-a venit cam pe 24-25 (nu mai stiu) si m-a tinut 4 zile.
Poate fi un lucru normal, am prietene carora le intarzie asa cum ai patit tu chiar si 1 data sau de 2 ori pe an, dar cel mai bine e sa mergi la ginecolog. Poti sa mai astepti cateva zile, se mai intampla sa "sara" o luna si urmatoarea sa vina normal. Avand in vedere ca ti s-a intamplat asta pentru prima oara la 19 ani si nu e un lucru ce se repeta constant, nu trebuie sa iti faci griji, dar cel mai bine e sa mergi totusi la ginecolog, cu o ecografie simpla iti poate spune daca totul e in regula