Eu iti voi spune ce nu vreau sa aud de la un baiat sex. In ceea e priveste cuceritul pe mine cu un cantec la chitara ma cuceresti si restul ramane in seama lui
Pai depinde de context si de stadiul relatiei. Una vrei sa auzi dupa o saptamana si alta dupa 2 ani.
Sincer, vreau sa aud adevarul.
Prefer complimentele sincere si realiste de genul "Te-ai imbracat frumos azi", "Imi place cum iti sta parul", decat "Esti ca o zana coborata pe pamant sa-mi luminezi viata".
As fii ipocrita daca as mintii,de la iubitul meu imi place sa aud cand imi spune ca ma iubeste, ma alinta, ma protejeaza dar imi place cand are si bani in buzunar normal, pentru ca iubitul daca te scoate undeva el trebuie sa plateasca nu fata, pentru ca asa se simte injosit.Deci pe scurt am o relatie de 3 ani cu iubitul si imi plac si alinturile si banii.
Te iubesc, ce faci scumpo, te ado ce frum esti, ce frum esti imbracata, ce bine dansezisi mai multe
Buna!
Cea mai buna solutie:
1. un buchet cu trandafiri rosi (dar sa fie rosi ai grija)
2. O supriza
3. o poezie poate daca vrei sa spui
4. o plimbare in mall:X:X
Şi presupun ca la plimbarea din mall înseamnă şi acolo cheltuieli, nu?
Cred că eşti cam materialistă.
Normal
Cauta pe Sf. Google. Daca el si Wiki nu stiu, nu stie nimeni ..inafara de Kintzi.El si Niuntzi se cunosc de 450 de ani.Si inca isi vorbesc.Tot ce aude saraca Niuntzi este : Hai in tufis Niuntziiiiii, in tufis am spuuus(pentru o sedinta de spiritism da stiai asta deja) (nu te gandi la prostii ca Barbat te stie!) Si mai ales sa nu te balbaaaai la giudaschiviscumied.Iti urez bafta iubito:*:*:*:*
Desigur ca fiecare fata vrea sa fie coplesita de complimente, mereu vrea sa fie rasfatata de persoana iubita, sa fie mingiiata si iubita.E si normal ca fiecare fata vrea sa auda cuvinte: te iubesti; esti dragostea mea; mii dor; te ador etc.eu personal am invatat ca cuvintele sint amegitoare, stiu sa te manipuleze si te face sa le crezi dar fetelor nu trebuie sa ascultam si sa credem tot.Este o expresie spusa frumos dar si corect:Cine iti spune ca TE IUBESC spune ca minte. Iubirea nu se spune dar se simte''.
Deci un baiat care iubeste o faca cu adevarat trebuie mai intii sa ii demonstreze dragostea sa, sa ii arate respectul si atitudinea sa.A spune cuvinte e usor dar a spune cu adevarat ceea ce simti e greu. Concluzie:apreciati la un baiat modul sau de a se comporta cu dvs dar nu cuvintele arunca in gol.
Te iubesc!
Îmi e dor de tine!
Ești draguța, frumoasă,...
Ai ochii frumoși!
Ești tot ce îmi doresc!
Însemni totul pentru mine!
SilentRain întreabă: