| eretgew a întrebat:

Salut, fetelor. Poate o să vi se pară ciudată această întrebare dar am auzit ceva și sunt curios și de aceea vă întreb pe voi: Dacă o femeie face anal cu un bărbat, ea poate să aibă dificultăți în a se deplasa/merge, dacă actul sexual respectiv a avut loc recent? Mai pe scurt: dacă faceți anal cu un bărbat, e posibil ca după să mergeți puțin mai haotic, mai crăcănate? Întrebarea nu este pusă la mișto, vreau să-mi ziceți serios dacă li se întâmplă asta femeilor ce fac anal. happy

7 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Doar dacă au luat un penis prea gros pentru orificiul lor și au dureri.

| Freya1 a răspuns:

Daca nu a fost un act sexual nasol foarte fortat care sa ii creeze probleme, durere sau chiar fisuri nu are de ce sa ii modifice mersul deoarece anusul se reface.Ca simt ele disconfort sau o stare aiurea o perioada asta e altceva dar nu e ca si cum ala de pe drum de trece pe langa tine stie ce ai facut tu

| eretgew explică (pentru Freya1):

Anusul se raface după ceva timp, normal. Dar eu m-am referit că dacă tu, ca fată, faci anal acum iar imediat după ce s-a terminat actul să zicem că te duci până la farmacie urgent... Mergi mai greu/dezechilibrat, mai crăcănată, din cauză că acum 4 minute ai făcut anal cu partenerul? Se întâmplă de obicei asta?

| Freya1 a răspuns (pentru eretgew):

Eu zic ca nu

| eretgew explică (pentru Freya1):

Tu zici că nu, da personal, nu ți s-a întâmplat să ai dificultăți de locomoție după ce ți-ai băgat în poponeț un cățeluș? happy
Dacă-mi spui sincer, îți dau fundawinking

| Freya1 a răspuns (pentru eretgew):

Da crezi ca imi trebuie mie funda ta...Eu iti spun din stiinta si din normalitate tu ai de ales sa aprobi sau sa negi ca oricum nu imi pasa

| ShamelessQboy a răspuns:

Da de ce nu faci o probă pe curu tau? lol
Cred ca depinde cu ce scula au fost lucrate, cat de groasa, cat de mic e funduletul. etc