| ingerash_3423 a întrebat:

Salut fetelor! primul act sexual e dureros? si cum sunt celelalte?

Răspuns Câştigător
| SăcsyLlamă a răspuns:

Buna. Sunt baiat, dar din experienta mea cred ca pot sa declar asta. Primul act sexual, da, e dureros, mai ales pentru faptul ca, in cele mai multe cazuri, atunci te dezvirginezi. Apoi celelate sunt mult mai ok. Dar iti garantez, caci, o sa uiti de durere din cauza placerii. Funda?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va durea un pic, dar o sa uiti

| MititiCa a răspuns:

Da, primul contact sexual este dureros. dar depinde de fiecare corpthinking sunt unele fete care au himenul elastic si nu le dor asa de tare.
depinde de cum esti dezvirginata celelalte contacte probabil nu mai sunt asa de dureroasebig grin.

dar ca sa iti incepi viata sexuala, trebuie sa aveti un preludiu destul de lung, si sa fii relaxatabig grin.

sper ca te-am ajutat:*

| doinitza12 a răspuns:

Da rimul este putin dureros. dar celelalte iti ofer placere...

| RockLegend a răspuns:

Primul e placut pentru baieti dar e foarte foarte dureros pentru fete mai ales ca. cateodata curge si sange.atunci cand baiatul penetreaza vaginul si laargeste o doare pe fata de nu mai poate (depinde si de fata, poate e una mai finutza iar alta poate fi mai dura si nu simte nimic). celalalte acte sexuale sunt foarte foarte placute, in sine sexul e placut. Sper ca te-am ajutat
pa-pa happy

Întrebări similare