Nu vreau sa te dezamagesc dar o sa treci foarte greu peste. adica ai spus ''iubire'' inseamna ca baiatul respectiv a insemnat extrem de mult pentru tine, o sa il uiti greu dar o sa vezi ca o sa reusesti. o sa te indragostesti de altcineva dar ar fi maai bine sa te gandesti mult inainte sa o declari nereusita. de ce spui asta ti-a zis el ca nu te place? daca da fa tot posibilul sa-i arati ce pierde iar daca nu... nu te stresa incearca si poate scoti macar o prietenie, iar daca problema e ca el iese cu alta asta nu e o problema cucereste-l tu si o s-o lase pe scorpie
stii tu NEVER SAY NEVER!
Nu trebuie să suferi din cauza unei iubiri nereușite. În viață nu totul e roz. Eu îți zic să treci peste, o să vezi că o să ai parte și de bucurie și fericire.
Incearca sa gasesti pe altcineva.cateodata e mult mai usor sa uiti pers pe care ai iubit-o daca ai langa tine pe cineva.bine, nu te aventura cu primul iesit in cale...gaseste pe cineva care sa tina la tine.din proprie experienta e mult mai usor asa...nu stiu, ti-am dat o idee
Sfatul meu este sa tratezi cu iniferenta persoana care te a facut sa suferi si sa te gandesti la lucruri urate despre el si ca poate nu a fost pentru tine,,, ce e al tau e pus doparte