In general fetelor nu le plac baietii in compania carora sa faca nota discordanta. Adica, daca ca fata ai, sa zicem 1.60m, e cam aiurea ca el sa aiba 1.80m, iar invers nici nu mai spun , desi gusturile nu se discuta si cu totii suntem diferiti...
Nu neaparat. Eu am 1.62 si am fost cu un tip care avea 1.91 si nu era aiurea deloc. Bine, ca purtam si tocuri de 10 cm, dar tot era o diferenta intre noi. Si cu toate astea mi se parea ca aratam dragut impreuna. Ce daca eu am 1. 62? Tre' sa-mi aleg tot baieti pitici, ca sa nu fac nota discordanta? Asta e o prostie. Ideea e sa fie baiatul mai inalt, nu conteaza cu cat.
Intotdeauna mi a placut ca partenerul sa fie mai inalt ca mine, undeva intre 1, 70-1, 85
Si daca majoritatea raspunsurilor iti spun ca prefera barbatii de 1.60 iti cauti si tu unul la fel?
Ce importanta are inaltimea, frumusetea, felul de-a se imbraca? De ce sa fii cu unul care indeplineste cerinta cu inaltimea daca poate e prost, nesimtit etc?
Buna!
Mi-ar placea sa fie inalt. Eu am 1.69m si mi-ar placea sa fie cel putin la fel de inalt ca mine. Inaltime potrivita..nu stiu, intre 1.70m-1.80m cred :d
Mai scunzi pentru ca nici eu nu sunt cat casa. 1.75 acolo sa fie maxim. nici 1.60 nu vreau ca sa il scuip in cap
Mie imi plac tipii de aceeasi inaltime sau mai inalti ca mine.Mai scunzi ar fi ciudat...sa se urce pe scarita sa ma sarute, nu?
Să fie înalt, cel mai înalt iubit pe care l-am avut, la înăltime a fost 1.78. Deci cred că mie îmi plac băieţi gigantici
E bine ca iubitul sa fie mai inalt, de exemplu in momentul unui sarut sa simti ca te poate tine ca are forta cat sa te sustina, eu am 1, 65-si sunt cu baieti care au numai pana in 1, 70. depinde de inaltimea fiecaruia.
andrei2011_7996 întreabă:
anonim_4396 întreabă: