| Patricia07 a întrebat:

Fetelor vreau sa va dau un sfat natural pentru dureri menstruale.

De când ma știu mereu am avut dureri menstruale, dureri insuportabile, groaznice. Aveam și momente când leșinam de la durere (nu glumesc). Mi se părea imposibil sa treacă o luna ca eu sa nu sufăr de durere. Cu siguranța va găsiți câteva care suferiți ca și mine.

Recent am aflat ca am o problema de sănătate și mi sa recomandat de la medic sa beau foarte multe ceaiuri. Zis și făcut.

In fiecare zi beau cam 4 căni ( cel mult, in general nu am dau in vânt după apa, deci și ceaiurile le beau fiindcă este nevoie)

Ceaiurile sunt naturale, cumparate de la Plafar sau farmacie: coada șoricelului, mătase de porumb, cozi de cireșe și Merișor.

Eu îmi pun 4 căni intr-o oala și după ce văd ca da un pic sa fiarbă pun cozile de cireși o lingurița și după ce fierbe calumea pun restul tot câte o lingurița din fiecare ( fără vârf) ca dupa aia iasă prea aromat ceaiul și nu îmi place la gust.

Pe lângă ceaiul iau și Laptisor de matca tot de la Plafar. Eu îl cumpăr cu 15 lei 10 g. Asta înseamnă ca in fiecare dimineața iau câte 1 gram și ma tine 10 zile. Lăptișorul îl iau după ce ma trezesc și mi-am făcut treburile la baie. Cu lingurița care in mod normal trebuie sa fie inclusă lângă laptisor, îmi pun sub limba și țin aproximativ 5 minute, pe urma înghit pentru ca nu dispare tot.

Și așa am aflat ca pe ultima perioada ce mi-o venit menstruatia nu am mai avut durerile alea groaznice, au fost câteva, dar foarte foarte mici, și cu ocazia asta am reușit sa fac și sport, in prima zi mai puțin, dar a 2-a zi deja eram super energica și nu mai aveam nimic.

Totul este natural și eu am vrut doar sa va povestesc experiența mea. Pentru ca știu ca sunt mult fete care suporta luna de luna dureri groaznice. Nu am nicio intenție sa fac vreo reclama de aia nici nu am dat vreun nume de producător. Aștept întrebări, și am sa va răspund cu mare drag la ele. Merita măcar încercat.

5 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Multumim pentru sfaturi. :*

| corbulalbrosu a răspuns:

Iti indic/sugerez sa incerci si ceaiul facut din ghimbir sau din conuri de hamei. In cazul multor fete/femei efectele sunt de-a dreptul miraculoase. Multa sanatate!

| Patricia07 explică (pentru corbulalbrosu):

Am încercat cel in ghimbir, dar e puțin neplăcut la gust cum "pișcă". Eu am sa ma duc mai departe cu ceaiurile sugerate de medic pentru ca oricum trebuie sa le iau pentru alte probleme. Mulțumesc pentru sugestie. Multă sănătate și tie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

:O