anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut fetelor happy! Vreau să vă întreb ceva: Ce apreciaţi cel mai mult la un băiat? Care este calitatea cea mai bună pe care ar putea s-o aibă un băiat? Ce trebuie să aibă / cum trebuie să fie un băiat care să fie atrăgător?
Fundă! O zi bună!

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Nu o va face. Nu ma plang de atentie. Mai bine sa fie pe capul meu, decat indiferent. Si nu ma sufoca niciodata, deoarece imi face placere sa stau in prezenta lui.

5 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Salutare boy.
Ce apreciez eu cel mai mult? Apreciez sinceritatea lui si felul de a fi, adica daca el greseste cu ceva, sa recunoasa, nu sa se ascunda dupa deget si orgoliu. Apreciez atentia pe care mi-o ofera si sensibilitatea lui atunci cand vine vorba de persoana iubita. Calitatea? Hmm... curajul.
Sa fie atragator? Sa aiba un caracter adecvat atunci cand vorbeste cu o fata, sa stie sa vorbeasca si sa-si controleze ganduriile. Sa fie si putin tupeist, insa in limita bunului simt. Presupun ca te refereai la fizic, insa eu ti-am zis ce era mai important ca si "aspect" moral. Ca si fizic, conteaza mai putin atata timp cat el stie sa se faca placut intr-o societate sau intr-un grup de prieteni. Mi-ar placea sa fie inalt si...cam atat.

| 1Mihai1 a răspuns (pentru h3r):

"Apreciez atentia pe care mi-o ofera..." Dar dacă pan' la urmă te va sufoca?

| h3r a răspuns (pentru 1Mihai1):

Ty.
Ma bucur ca m-ai inteles. Take care.

| h3r a răspuns (pentru 1Mihai1):

Nu o va face. Nu ma plang de atentie. Mai bine sa fie pe capul meu, decat indiferent. Si nu ma sufoca niciodata, deoarece imi face placere sa stau in prezenta lui.

| 35zone a răspuns:

Ma atrage in special personalitatea, inteligenta

Întrebări similare