Pai sti,ea chiar daca nu te place,arata-i ca tu nu esti ca ea,ca tu esti o persoana buna. Daca te duci de ziua ei la ea si i dai un cadou si o feliciti poate ca nu o sa te mai urasca chiar asa de mult, dar daca nu o feliciti, s-ar putea sa te urasca mai mult si sa ii spuna baiatului (iubitului tau) sa se desparta de tine pentru ca nu a venit si a felicitat-o si in cazul asta s-ar putea sa il pierzi
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Funda?
Buna!
Ai spus 3 ani sau mi se pare?
Esti sigura ca e corecta varsta?
De fapt voi 2 sunteti impreuna, ea nu ar trebui sa se bage, e viata voastra.eu zic sa-i faci pe plac.nu ar trebui sa te intereseze ce zice ea.mergi si o feliciti si atat.nu lasa pe nimeni sa se bage in relatie voastra!:*
Buna eu zic sa lasi de la tine si sa-i faci pe plac yubytului tau sa o feliciti ca na o sa fie soacra ta mai tarziu si asa sunt unele mai rele de gura dar intr-o relatie nu parinti decid cu cine sa stea sau pe cine sa ea daca voi va iubiti de restul nu va intereseaza asa ca iti urez bafta...
DayaEmma : adica se intalneste cu el de 3 ani desteapta mai esti!
Iar tie Danuta :
Lasa de la tine si mergi sa ii feliciti mama... poate isi va schimba parerea despre tine:X...
Mutubal întreabă: