| Furiosity a întrebat:

Salut,fiti atent deci imi place de o fata pe jumate... o cunosc de 3 ani din scoala dar faza ca nu sunt in Romania sunt in Austria si + ia e din serbia cand e pauza ies afara sau cand ma trimite profesoara afara sa stau pe hol mai fac o traznaie ia se duce la wc si tot se uita la mine si zambeste dar asta e de cate-va zile ca mie mi-a placut una din clasa dar am fost 100% ca n-am sanse si nu mai inping treaba si acum poate o primesc pe aia ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| SuKi2KirAi1 a răspuns:

O poveste foarte incalcita. DIn cate am inteles( si nu sunt 100% ca am inteles bine) nu esti sigur daca iti place de fata asta din serbia. Pai atunci apropiete de ea ca prieten, si vezi daca te simti bine in prezenta ei si daca iti place ideea de a fi impreuna cu ea. Apoi verifica ce crede ea despre tine si apoi spune-i ca iti place de ea si vrei sa fiti impreuna. Dar mai intai deveniti prieteni sa vezi daca chiar o placi sau e doar asa ca sa uiti de cealalta din clasa ta cu care crezi ca nu ai sanse. Sper sa reusesti cumva tongue

3 răspunsuri:
| supradozadenebunie5 a răspuns:

Daca o placi doar pe jumatate spuinei lulcrul asta poate si ea te place pe tine

| UrSuL3Tz a răspuns:

Faci cum vrei tu, eu ti'as propune, bagate pana nu ti-o ia altu ( nu sti niciodata ). Si...ce e rau in ati face o prietena? Tu alegi... vrei prietena sau nu big grin. funda?

| Azµre a răspuns:

Încearcă să devii prieten cu respectiva.