Buna.Din moment ce v-ati despartit deja, ce sens are sa mai analizezi trecutul? Eu consider ca nu face bine nimanui.Pastreaza-ti energia emotionala pentru lucruri mai utile.
Daca te insotesti la drum in viata cu astfel de oameni, asta spune foarte multe despre tine.
Dacă el accepta acest lucru, clar se catalogheaza ca inselat.
Nu e normal ca intr-o relație fiind, sa stai si pe omegle si sa faci si schimb de poze nud cu alte fete.
Asta e comportament de baiețandru, nu de om matur, deci nu trebuia sa iti bati prea tare capul cu el.
Nu, se pune ca handicap. Sa ai sex de calitate si cand vrei si sa mai cauti labareala pe langa inseamna handicap. Laba e f slaba ca senzatii fata de sex. Incomparabil. Deci sa fii dependent de ceva ce nu e prea placut e handicap.
Citat din Coon și Mitterer: „Aproximativ 70 de procente din femeile și bărbații căsătoriți se masturbează cel puțin ocazional."
^ Coon, Dennis; Mitterer, John O. (1 ianuarie 2014). Psychology: Modules for Active Learning. Cengage Learning. p. 406. ISBN 978-1-305-16173-3. "Approximately 70 percent of married women and men masturbate at least occasionally."
^ Coon, Dennis; Mitterer, John O.; Martini, Tanya S. (5 decembrie 2016). Psychology: Modules for Active Learning. Cengage Learning. p. 407. ISBN 978-1-337-51708-9.
^ Coon, Dennis; Mitterer, John O.; Martini, Tanya S. (2021). Introduction to Psychology: Gateways to Mind and Behavior (ed. 16). Cengage Learning. p. 360. ISBN 978-0-357-37149-7. Accesat în 5 martie 2022.
Nu vad rostul! Nu cred!
Realitatea e cu totul altfel decat in cartile pentru copii si adolescenti de la biserica ta.
ce aroganta scarboasa si jegoasa din partea ta
E clar ce viata implinita aia alaturi de partenera ta daca mai ai nevoie saptamanal si de laba.
Serios?
In epoca noastra cunoastere=epistemologie. Realitatea o cunoastem prin cercetare stiintiifca, nu prin aruncatul cu parerea.
Ti-am citat un profesor universitar dupa manualele caruia au invatat peste doua milioane de studenti.
Http://undsci.berkeley.edu/wp-content/uploads/2022/06/balance-1.gif
Pot si eu sa i platesc pe Fantomaticii SRL sa mi faca un studiu care sa demonstreze ca femeile isi pierd virginitatea in jurul varstei de 30
Suferi de paranoia.
Normal că te-a înșelat! În locul tău nu m-aș întoarce înapoi (dacă o să fie cazul). Dacă împarte cu alte fete virtual poze nud, cu siguranță ți-a fost infidel și în viața reală.