Asemenea lucruri te marcheaza pe viata si greu le depasesti singura.Ai,intr-adevar nevoie sa mergi la un psiholog(psiholog,nu psihiatru), ajuta mult sa depasesti momentul asta greu.
Oricat te inchizi in casa si te gandesti, de fapt, lupti singura cu un asemenea cosmar.Incearca mult sa reintri in normalitate,sa faci ceea ce faceai de obicei,lucruri marunte,zilnice,obisnuite,care,totusi,te-ar putea bucura.
Bineinteles,te vei feri de alcool ca de foc,de acum inainte,nu e singurul vinovat,dar trebuie exclus complet din viata ta,pana acum ti-a facut numai rau,niciodata nu-ti va face vreun bine! Deja ai platit prea scump imprudenta ta!
Viata ta va continua,cu rani deschise in suflet,cu bucurii si necazuri,nu se stie,dar va continua.
Fii mult mai prudenta,gandeste de doua ori si fa o data,nu lasa loc pentru greseli regretabile si,cumva,cumva,iti vei reveni.
Iti doresc multa putere, strange din dinti si inainteaza, intr-o zi zambetul va reveni si pe obrazul tau!
Lupta!
Sunteti voi siguri ca ea beata fiind a mai spus nu?
Eu nu i-as spune viol pentru ca era prietenul tau ( chiar tu ai zis ca nu vroiai sa faci deocamata - dar intentionat in viitor ) si in al doilea rand nu te-a obligat nimeni sa bei.
E un fel de : suporti consecinta faptelor tale.
Dar nu o mai lua asa in tragic. E doar un himen. Sechelele sufletesti sunt mai mari. Eu zic totusi sa ai o discutie cu el si macar sa iti explice de ce a procedat asa.
E in zadar sa-l denunti pentru viol. Probabil ar face puscarie, dar nu stiu daca e singurul vinovat aici.
Se numeste viol. Chiar de ai fost beata sau nu, daca continua avansurile dupa momentul in care ai spus "nu" se numeste viol.
Servus @Denisa!
Din tot ce ne-ai povestit, consider că ești foarte realistă, fapt care este benefic pentru ieșirea ta din "depresie". Ar trebui să învățăm din greșelile altora, dar tu ai experimentat, fără să vrei, chiar pe pielea ta. Te-aș sfătui să iei nefericita întâmplare ca pe o lecție de viață, să eviți de acum încolo alcoolul și nu în ultimul rând, încearcă să-ți schimi anturajul. Nu te mai întâlni cu acel individ (evită orice formă de comunicare) și cu nimeni din anturajul său. Nu vreau să cobesc, dar îmi este teamă ca istoria să nu se repete, mai ales că tu nu ai ripostat...
Să ai o zi cu zâmbet și gânduri cât mai limpezi!
Nici nu aveam de gand sa il denunt pentru viol pentru ca, cum am mai spus e si vina mea ca am baut. Nu imi aduc aproape nimic aminte, doar secvente scurte. Cu parintii chiar nu am ce discuta. nu pentru ca nu m-ar intelege si pentru ca ar suferi si mi-ar fi rusine. Lucrurile sunt mult mai complicate. Eu am inceput sa beau de la varsta de 17 ani cand in casa scandalurile erau la ordinea zilei. Stiu ca asta nu e o scuza si pana la urma trebuia platesc pentru faptele mele.
Nici nu te gindi sa te impaci cu el, probabil iti dai seama ca s-a comportat ca un porc.E greu sa treci peste acest lucru dar tu incearca sa nu te gindesti la asta.Eu sunt de parere ca ar trebui sa-i spui parintilor,ei te vor intelege iar ei sa vorbeasca cu el,pentru-ca pina la urma urmei el te-a violat, iar lucrul acesta nu trebuie de ascuns dar trebuie de spus caci miine poimiine va viola alta fata, asta e cel mai bine pentru tine.
Deci cu parinti nici sa nu incerci sa discuti ca o sa iasa urat de tot. Daca nu reusesti u singura sa treci peste chestia asta incearca un psiholog.Chestia e daca vrei sa treci peste trebuie sa devi un pic nepasatoare u cu tine deci sa ti impui sa te mai gandesti acolo. Daca vrei ceva mai multe sfaturi de la mine cautama pe yahoo ca is mai multe chestii de discutat in legatura cu asta...o sa te ajute laurentiu4trance.si app pentru cei care o sa creada ca is la agatat de fetite(e un caz serios nu e o gluma)pece
Cea mai urata faza. asta nu se poate numi baiat si e clar ca nu tine la tine daca a ajuns sa recurga la astfel de gesturi fara ca tu sa vrei. un baiat care te iubeste te asteapta cat esti tu dispusa. dimpotriva mai ales daca erai beata trebuia sa aiba grija de tine. nu sa profite. urat! dovada ca baietii sunt inca o data niste prostii si doar asta ii intereseaza. sper sa treci peste. nu este vina ta. pentru ca la un moment dat te poti imbata si tu de cateva ori chiar daca nu da bine. insa :*
Consider ca o fata este vazuta foarte urat atunci cand e beata. si mai ales cand nu constientizeaza ce face. sfatul meu este sa incerci sa bei dar pana la limita. in legatura cu problema ta : daca tinea la tine ar fi inteles ca nu vrei sa faceti sex deocamdata si cel putin nu profita de tine. trebuia sa mai astepte, a fost si vina ta intr-adevar, eu zic ca cu o prietena buna in care sa ai incredere ar fi bine sa discuti pentru anumite sfaturi.