Blestemat nu esti, trebuie doar sa astepti sa apara fata potrivita.
Mi se pare o prostie sa te refuze cineva pentru ca vorbesti prea mult.
Pe om il accepti cu calitati si defecte.Nimeni nu e perfect si nici nu va fi vreodata pentru ca perfectiunea e plictisitoare.
Ai putina rabdare.
Nu esti blestemat, doar renunti prea repede .Imi pari ok la aspect adac tu esti la avatar.Mai incearca! de exemplu, eu cred ca ti-as da o sansa :*
Succes
Prietene,daca esti moara stricata, nu ti-e bine.Blestem in dragoste nu exista exista doar prostie. Daca tu crezi ca exista du-te la Vanesa si Melisa sa te dezlege de blestem si sa fii noul Casanova sa ai si tu noroc la femei sa te iubeste femeile si pe tine.
O Doamne! Stai linistit te rog si lasa gandurile astea. Nu nu exista blesteme si tu nu esti blestemat. Poate ca te-ai grabit si nai intrebat pe cine trebuie. Si inca ceva nu intreba azi o fata maine alta poimaine alta deoarece poate a 3 sau a 4 (doar dau un exemplu ) tiar spune da dar nu o face deoarece ii dai impresia ca este ca si o roata de rezerva si o vrei pe ea pentru ca nai alte optiuni. Orienteazate acolo unde ai sanse. Si lasa blestemele. Bafta Multa!
Esti funny si cred ca m-ar distra o eprsoana ca tine sa o am ca prietena dat fiind ca am prieten.esti foarte ok, nu intelege de ce te stresezi. data viitoare cand te respinge o fata intreab-o care e motivul.din astea o sa vezi ce le place sau nu la tine, zic si eu
mip întreabă: