1. ce legatura au zodiile? daca crezi in ele te invit sa faci si o vizita la ceva vrajitoare
2. de obicei maghiarii nu sunt cei mai grozavi oameni, dar desigur exista si exceptii
3. ce legatura are sportul? cum poti sa zici ca baschetul e de femei, care e reprezentat de NBA iar ca handball-ul e de barbati? Mai degraba handball-ul e de femei, daca te uiti la TV, numa femei joaca de obicei. (oricum si eu prefer handball )
4. trebuie sa incepi sa vorbesti cu ea pe facebook, apoi faci rost de un telefon, o intrebi tot felul, daca nu ai inspiratie intreaba tot felul de chestii tampite, atat timp cat vorbeste cu tine e bine si daca sunteti amandoi deschisi doar asa va puteti cunoaste si asta e primul pas
5. o inviti undeva sa vedeti cum merge treaba intre voi si asa, ai putea sa incerci o imbratisare, un sarut pe obraz iar daca totul merge perfect, poti sa ii spui ce simti
1. Nu contează, poate fi si filipineză, tot acolo e.
2. Contacteaz-o tu primul și împrospătează-i memoria - probabil te va întreba cine ești oricum.
Cât despre chestia cu basketul, e sport de femei... ahaaa și ea ce-i?
Dragostea nu are limite. Dacă o iubeşti, reia legătura cu ea. Pur şi simplu. Petreceţi mai mult tim împreună. Dă-i mesaje în fiecare dimineaţă şi seară şi vezi cum se comportă. Dacă nu s-a schimbat după atâta vreme şi crezi că merită, ia-ţi inima în dinţi şi spune-i ce simţi pentru ea. Dar nu direct. Mai vorbiţi ca amici o săptămână-două. Vedeţi şi voi cum e să petreceţi mult timp împreună după o perioadă lungă de pauză. Succes!
Tre sa iei legatura cu ea
Altfel nu ai sansa.
E
Si mica
,
Ai grija! Bafta
Pai in primul rand se scrie scrie baschet si nu e doar pentru femei si slabi un baschetbalist e de 5 ori mai barbat decat un hambalist nu te ulta la baschetul romanesc pentru ca asta nu e baschetul adevarat uitate la un meci de baschet din america si vei vedea niste oameni mari care nu incap pe usa si cu musci ca si culturisti pentru ca majoritatea fac sala, in Romania putine echipe de baschet joaca baschet adevara si eu pot spune ca sunt suporterul unuia dintre acestea nu spun ca hambalul nu e un sport barbatesc eu practic si baschet si handbal
Stiu cum sunt baschetbalistii.Am vazut meciuri.Dar chestia asta se trage din cauza faptului ca nu prea se face fault(chiar daca exista)
In astfel de situatii trebuie neaparat sa ii spui ce simti, ori in fata ori la telefon(in cel mai rau caz).Si lasa timiditatea, altfel o sa pierzi mult in viata asa ca SUCCES!
Eu cred ca ar trebui sa o contactezi cumva si sa ii spui direct ceea ce simți. Acel moment cand ii zici unei persoane ca o placi e cel mai frumos moment din viata ta.dar grăbeștete pentru ca e posibil sa apara un alt baiat care sa tio ia inainte... sper ca te-am ajutat si...bafta cu edina frate o sa te descurci; )