| HazeBosu a întrebat:

Salut fratii mei astazi m-am masturbat si nu am avut lubrifiant si am dat cu spirt, de 6 ore ma arde penisul ce sa fac ajutor nici macar nu am ejaculat! dau funda

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cum sa dai ma nene cu spirt pe penis asa de nebun esti? Spirtul arde, spala te cu apa calda si sapun pe penis lasa masturbarea ca nici nu sti sa o faci. Ce varsta ai?

Răspuns utilizator avertizat
| Mayhem666 a răspuns:

Ai dat cu spirt? Pe penis? Ai toate tiglele pe casa? Intreb si eu asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing

| 199onur7 a răspuns:

Cum ma sa pui spirt -_-

| Paracetamol0lol a răspuns:

Bagă-te tot în lapte proaspăt muls de capră, dacă nu pică te asigur eu că ești tun rolling on the floor

| IreneeDiana a răspuns:

Mai bine scuipai in palma…
Spala bine …și dă cu o crema care conține Aloe Vera.

| steamrogue77 a răspuns:

Incearca sa dai cu zahar, macar o sa scapi de arsura.

| DragosCeausu a răspuns:

Nu ai ce face, nu se intampla nimic dar trebuie sa astepti 2, 3 zile sa treaca inflamatia. poti folosi o crema pentru iritatie, sau pudra de la farmacie care se da la fund la bebelusi cand se irita, pudrezi dim si seara, dupa ce te speli si usuci bine daca esti iritat si pe capul penisului, la fel decalotezi pielea iti faci igiena apoi putrezi si nu porti chilot stras pe tine daca se poate dormi seara fara chilot ca si asa esti inflamata caldura va intretine iritatia asa ca dormi in pijama fara chilot cateva zile pana trece.iar daca te mai masturbezi folosesti saliva e mai sigura decat lubrifiantii aia chimici