Sfat, soluție cam implica ca tu sa faci ceva.
Dar cum nu vrei să-ți spunem ce sa facem, nu vad ce ți-am putea spune.
Voiam sa spun ca e o situatie mai "delicată" si nu cred ca multi ati mai trecut prin asta si e cam greu sa imi spuneti ce sa fac.Asta am vrut sa spun. Daca nu ai inteles, ignoră partea aia si spune ce voiai sa spui!
Din ce înțeleg termini liceul (ori clasa a 8-a la vreo școală cu multi elevi).
În cazul primei variante se întâlnește situația: ii spui ca o placi, (1) ea te refuza, tu ramai dezamăgit, peste câteva luni treci peste; (2) îți spune ca te place, terminați școală, nu cred ca în continuare o sa faceți aceleași studii, o sa aveți o relație care nu o sa reziste (dacă e vorba de facultăți diferite din orașe diferite cu atât mai puțin)
În a 2-a situație, se repeta cele de sus, poate ca faceți liceul împreună, va vedeți, formați un cuplu, dar relațiile astea de prin liceu nu prea țin mult.
În afara de cele spuse, daca e timida evident ca îți evita privirea. Persoanele timide nu pot privi pe altcineva în ochi, chiar dacă nu dansează. Iar cealaltă, dacă îți e cu adevărat prietena și nu o iubita posesiva, nu are de ce sa se supere.
Danseaza cu amandoua pe parcursul serii dar acorda i mai multa atentie celei pe care o placi
anonim_4396 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: