Inseamna ca te farmanta ceva, inseamna ca tu chiar tii la aceatsa fata si chiar o iuvesti mult. Corpul uman cand este excitat, nu se stinge pana nu se descarca total! Daca iti moare inainte sa fi facut ceva, inseamna ca este din cauza iubirii pe care o porti fata de ea. Daca nu esti fericit cu ea, atunci de ce nu te desparti de ea? Nu poti sa o duci asa, sa o inseli mereu, gandeste-te si la ea ca ii faci rau, si daca afla nu o sa mai vrea sa mai aibe de a face cu tine.
Mersi pentru raspuns.ma framant tare faza asta.si acum m-am mutat cu fata asta.adica din nevoia ei.ca se certasera cu parintii si sta la mine acum.dar nu merge bine relatia.dar.tin la ea intr-un fel.dar e super geloasa.si degeaba,,, nu zic ca nu am calcat stramb dar ea nu stie.da tot e geloasa ...ma seaca.si are unele faze de care nu pot sa o dezobisnuiesc...dar imi este frica sa o fac cu alta fata.sa nu o dezamagesc.imi e frica si dupa ce ma despart de prietena. daca o sa ma simt vinovat sau nu stiu si nu o sa pot sa o fac.sau nu stiu.cu prietena n-am probleme fac orice. pozitie. orice orice.
Dragostea de-a sila nu faci nimica. Daca iubirea vine doar de la o singura persoana, atunci nu faci absolut nimica. Si ea este geloasa cu un motiv, daca ii erai loial mai ziceam ca era geloasa fara motiv, dar din pacate aicia ea are dreptate. Este faza ca te-ai si obisnuit cu ea, totusi, 2 ani e o perioada destul de lunga, d-aia iti este mai usor cu ea, si simti si ceva pentru ea. Decat sa ramai cu ea si sa o faci sa sufere si sa mai suferi si tu, mai bine terminati relatia. Decat singur cu cineva, mai bine singur cu adevarat.
De 500 de ori zici? Imi e greu sa cred. Oricum e trist ca scrii asa prost gramatical la 20 de ani.De restul, ce sa Mai vorbim?
Inseamna ca ti-a facut farmece mancatas, du-te repede la matusa maria sa-ti scoata argintu viu si sa-ti elibereze cocoselul de sub incatusarea blestemelor.
Cred ca da. Daca o iubesti q adevarat nu cred ca trebuie sa o inseli.2 ani jumate este o perioada lunga eu am o relatie de patru ani, iar anul viitor ne vom casatori insa ne iubim si nu ne.am inselat:X:X:X iubeste.o si incearca sa o ceri in casatorie poate asa va ve.ti intelege mai bine. Sper k te.am ajutat
Mersi pentru raspuns.ma framant tare faza asta.si acum m-am mutat cu fata asta.adica din nevoia ei.ca se certasera cu parintii si sta la mine acum.dar nu merge bine relatia.dar.tin la ea intr-un fel.dar e super geloasa.si degeaba,,, nu zic ca nu am calcat stramb dar ea nu stie.da tot e geloasa ...ma seaca.si are unele faze de care nu pot sa o dezobisnuiesc...dar imi este frica sa o fac cu alta fata.sa nu o dezamagesc.imi e frica si dupa ce ma despart de prietena. daca o sa ma simt vinovat sau nu stiu si nu o sa pot sa o fac.sau nu stiu.cu prietena n-am probleme fac orice. pozitie. orice
Mersi pentru raspuns.ma framant tare faza asta.si acum m-am mutat cu fata asta.adica din nevoia ei.ca se certasera cu parintii si sta la mine acum.dar nu merge bine relatia.dar.tin la ea intr-un fel.dar e super geloasa.si degeaba,,, nu zic ca nu am calcat stramb dar ea nu stie.da tot e geloasa ...ma seaca.si are unele faze de care nu pot sa o dezobisnuiesc...dar imi este frica sa o fac cu alta fata.sa nu o dezamagesc.imi e frica si dupa ce ma despart de prietena. daca o sa ma simt vinovat sau nu stiu si nu o sa pot sa o fac.sau nu stiu.cu prietena n-am probleme fac orice. pozitie