| Anonim_1678 a întrebat:

Salut fratilor. pai nu stiu sigur daca e bine sau nu, dar de asta si intreb. Am vazut lume care avea penisul la 14-15 ani de 15 cm, si zicea lumea ca e perfect. Pai eu am 14 ani si am 20 cm. E normal? De la vreo boala sau ceva? App pentru cei care vor sa stie am ajuns la... marimea asta ca m-a indopat mama cu vitamine cand eram mic laughing. Dar vreau un rasp si serios dar si haioase ca imi place sa rad. Astept si multumesc anticipat. Aa si daca o femeia ar fi destul de satisfakuta cu marimea.

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu e bine. 20 de cm este limita maxima a normalului. Nu toate femeile pot avea relatii sexuale cu un barbat atat de dotat si, daca ai ghinion si mai creste, o sa fie tot mai putine femei care sa te accepte ca partener. Am cunoscut cativa barbati care aveau aceasta probleme (penis de 23-26 de cm). Toti il considerua un mare handicap si le afectase viata. In primul rand ca erau nevoiti sa fie extrem de atenti in timpul sexului, sa se opreasca la penetrare partiala, sa nu se "dezlantuie" niciodata. In al doilea rand, fusesera nevoiti sa se multumeasca cu niste femei pe care nu le iubeau doar fiindca ii acceptau din punct de vedere sexual. Imi amintesc de unul dintre ei, un tip educat si cu foarte mult bun simt care avea o iubita mahalagioaica si rea de gura pe care a tolerat-o o vreme cu greu (toti prietenii il ocoleau), fiindca era singura femeie care facea fata problemei lui.

| Candice a răspuns:

O satisfaci, chiar fete mai mari ca varsta vor apela la tine. Insa cele virgine se sperie de marime si o sa te evite.

Apropo laughing draguta marime

Răspuns utilizator avertizat
| Ursus a răspuns:

O satisfaci la maxim, daca faceti un hardcore o rupi, nu mai sta in picioare.

| Moonster a răspuns:

Frate nu stiu daca e normal e cam ciudat da asta e eu nu cred ca de la vitamine tia crescut ai avut u un stra stra mos care a avut-o mai mare eu sper sa nu iti mai creasca ca dupa aia nu cred ca iti mai incape in pantaloni mai laes daca ti se scoala

| Anonim_1678 explică:

Ms tuturor pentru raspunsuri. nu ma asteptam sa pirmesc rasp asa de repede... si rasp misto laughing mersi dar continuati ca vreau sa stiu multe pareri... big grin