| Mihai7best a întrebat:

Salut fratilor si surorilor de pe TPU big grin... maine am o intalnire cu o fata care s-a tot dat la mine si lumea zice ca ne potrivim asa ca am decis sa o invit sa vedem ce iese, dar parca am emotii cu fata aceasta (am 15 ani si am mai avut relatii chiar de durata), e ciudat adica ma gandesc daca sa o sarut direct cand ne intalnim sau sa stau mai cuminte (desi nu mi-e felul laughing ) si sa astept un semn de la ea... puteti sa imi ziceti cum sa fiu si de ce ma simt asa ciudat in legatura cu aceasta persoana? big grin

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| aly_2338 a răspuns:

Pai incearca cand te intalnesti cu ea, pupo cat mai aproape de gurytza, si vezi cum reactioneaza, ...si vezi pe parcurs.succes
;-)

| Mihai7best explică:

Multumesc de sfaturi big hug daca mai are cineva alte sfaturi va rog postati-le

| CMorfine a răspuns:

Fa ceea ce simti pe moment si fi spontanwinkingSa nu para ca ai pregatit totul, fiindca vei parea emotionat.
Bafta!happy

| SSis a răspuns:

Cel mai bun sfat e sa iti asculti inima sentimentele big grin atunci vei sti ce trebuie sa faci^^ bafta

| alexgogo a răspuns:

Te simti ciudat pentru probabil e o fata mai speciala decat celelalte. Mai exact, esti indragostit. Multu succes cu fata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca ai emotii inseamna ca nai mai vazut o fata la fel de frumoasa ca ea si vrei sa mearga bine big grin