| Marius925990 a întrebat:

Salut grup! Am o problema in relatie. Ideea este ca imi doresc mai multa afectiune de la iubita mea. Mult mai multa. In momentul de față eu sunt cel afectuos in relatie si ajung sa imi pun frana singur uneori ca mi se pare ca ofer prea mult. M-am tot gandit ca daca voi fi afectuos va invata si va fi si ea dar nu a fost cazul. Voi ce ati incerca daca ati fi in situatia asta? Fetelor cand simtiti sa oferiti afectiune?

Răspuns Apreciat de Editori
| cru27901 a răspuns:

Îți vorbesc în calitate de femeie, eu sunt opusul comportamentului iubitei tale, iubesc enorm, mai ales când e vorba despre iubitul meu. Nu știu ce să-ți spun, e complicat, unii oameni nu sunt de judecat, unii sunt mai reci, alții mai deschisi, când vine vorba de iubire.
Cel mai bine, vorbește cu ea și spune-i ceea ce crezi și ceea ce simți fata de ea, fara rușine, nu ezita. Încercați să ajungeți la un punct comun. Dacă vrei sa ii spui, urmărește-i gesturile pe care le are fata de tine, când ii vorbești despre asta, iar dacă aceasta pare dezinteresata, spune-i ca dorești o pauza sau chiar o despărțire. Dacă ea nu e aleasa, sigur va fi cineva, care-ți va aprecia și îți va purta iubirea profunda, pe care i-o vei oferi! Mult succes îți doresc, băiat iubitor! Ai respectul meu!

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| wildthing a răspuns:

Ce as incerca eu? As incerca sa-mi gasesc alta iubita.winking

Răspuns utilizator avertizat
| cru27901 a răspuns:

Tale**, scuză-mi greșelile.

| Lauramee a răspuns:

Vorbiti si spuneti ce se intampla, spune-i ce te deranjeaza, ca nu ofera afectiune etc...asta e cheia, comunicarea!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ai sa astepti mult si bine laughing
Las-o rece, vezi daca ii pasa. Nu mai oferi nimic.