| Flaved22 a întrebat:

Salut grup, desii am 23 de ani vin cu o problema zic eu. N am facut sex de 2 ani, app sunt din Timisoara, nu am pe nimeni, habar nu am dc nu reusesc. bani am nu i problema, masina ok, arat super fitt, ma imbrac cum se poate de bine, parfum tot ce trebuie. Desi am atras priviri degeaba, si mersul in pub parca tot degeaba e, am incercat de cateva ori dar m-am saturat sa fiu refuzat, vad altii care desii nu s genul sa faca diferente sunt sub mine si reusesc de 10 ori mai mult, i dont know. lucruri care ar trebui sa se intample nu o fac.vb cat de poate de frumos tot ok. sper sa ma ajutati cu un sfat fara batai de joc, apreciez mult

30 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Poate e momentul sa faci un pas inapoi, cu cat fugi mai mult dupa ele cu atat e mai rau.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa stii si cand te chinui prea mult nu e bine, ca se simte

| Violleta2022 a răspuns:

Pentru ca fetele nu vor sex din prima, vor inati relatie, vor dragoste, vor tandrete, vor sa te cunoasca bine si dupa cateva saptamani sau luni, pot accepta si sex cu tine.

Tu nu ai nici o sansa fiindca nu esti interesat sa oferi nimic fetelor, doar vrei sex din prima si probabil ca atitudinea ta fata de ele spune multe, de aceea esti refuzat.

Daca ai bani si vrei musai sex, apai poti merge la o prostituata, si cu bani te rezolva aia.

| Flaved22 explică (pentru Violleta2022):

Aia i chestia, vreau fara bani, sa mi asum reusita mie, ar fi o realizare, n am reusit niciodata asa

| Violleta2022 a răspuns (pentru Flaved22):

Atunci straduieste-te sa impresionezi o fata, sa-ti faci iubita si sa speri ca va accepta si sex inainte de casatorie.

| LoveSleep a răspuns:

"Arat super fit si ma imbrac cum se poate de bine" - in viziunea ta - poate insemna in realitate - sunt slabanog si port pantaloni de catifea. Deci aspectul asta e 0, o sa-l ignor.

Scrii ca si unul care a ramas corigent la romana. Asta se vede si in realitate, in exprimare, iti garantez.

Chiar daca nu pare, trebuie sa te duca putin capul sa reusesti sa faci o femeie sa te placa cand vorbesti cu ea, ca de frumos - nu stim cat de frumos esti.

Si nu in ultimul rand faptul ca nu ai facut sex de 2 ani probabil te face sa fii disperat si femeile observa asta de la o posta. Pentru a-i starni interesul unei femei, trebuie sa ii dai impresia ca si daca zice da, si daca zice nu, pentru tine nu conteaza, ca gasesti oricand alte 10.

| LoveSleep a răspuns (pentru LoveSleep):

Apropo, ai specificat ca esti din Timisoara, ca poate pica ceva. Atat de disperat esti.
Localitatea in care stai avea relevanta 0 aici.

| Flaved22 explică (pentru LoveSleep):

Deci nu esti intreg la cap, crezi ca aici ma doare cum scriu? si legat de vestimentatie bag mana in foc ca iti dau clasa daca tot incepi asa. 2 la mana daca as avea la cine sa starnesc interesul as face o sigur, dar din moment ce nu am pe nimeni n am variante. Scz de hate dar m ai silit )), zi faina

| ywar a răspuns:

Eu cred ca nu e important sa arati fit, pentru a spera la o partenera. Nu vreau sa fiu rautacios. uita-te la cum ai scris intrebarea. Daca asa te exprimi si in realitate, nu e de mirare ca nu atragi. Generatia voastra oricum nu mai pune accent pe nimic. Sunt bine trecut de o anumita varsta. Cand o sa ajungi la o anumita intelepciune si etate, o sa vezi ca aspectul exterior si masina nu vor mai conta decat pentru acele persoane de tip "remorca". Daca vrei una de soiul asta. tine-o asa. In vremea in care eu ieseam cu cate cineva, ne trimiteam si scrisori. Azi traim era digitala si nimic nu mai e cum trebuie. Citeste, asculta o muzica buna, fa tururi ghidate, afla despre ce te inconjoara, iesi putin din sfera de confort in care te afli si o sa vezi ca trebuie sa cresti.din toate punctele de vedere. Ti-o spun franc: " "p@la nu stie carte", asa zice o vorba din popor- insa pentru a culege mai tarziu roadele unui parteneriat, acum trebuie sa construiesti. La un moment dat in relatie va fi mai putin sex, mai putina atractie animalica si mai multa prietenie si intimitate. O poti crea? Asta e intrebarea. Cu bine. Ma ierti ca sunt atat de pragmatic, poate dur. Sunt trecut bine prin viata si inteleg multe.

| Flaved22 explică (pentru ywar):

Nu esti dur, nu vreau sa ma insor deloc, vreau sa traiesc cat ma duce p..., dar nu reusesc de fel, altii la anii mei nu mai stiu sa le aleaga si eu duc lipsa, cv nu i ok..nu mi trebuie familie copil etc.

Răspuns utilizator avertizat
| LordCristobal a răspuns:

Probabil nu ai abordarea potrivita sau nu stii sa vorbesti cu ele.
Altfel nu stiu ce sa mai zic, ori le intimidezi prea tare ori esti prea copilaros cand le abordezi.
Eu zic sa nu iti mai bati capul cu fetele o perioada, lasa pe ele sa vina la tine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru LordCristobal):

Ce faci treaz la ora asta? happy

| Flaved22 explică (pentru anonim_4396):

Lucru pe laptop ))

| FreddieM a răspuns:

Ești prea educat și manierat. Schimba oleacă placa, baga puțin tupeu și nesimtire și o sa pice ca albinele la fum.
Cheers

| Miruna333 a răspuns:

@Violleta: Din ce an vii?
Ca si barbatii, femeile cand vor sex, fac sex. Daca vrei ceva serios cu o persoana, e alta treaba, atunci vrei sa il cunosti pana sa ajungi in pat

| Flaved22 explică (pentru Miruna333):

Nu vreau nimic serios cel putin 10 ani de acum in colo, dar nu gasesc niciuna sa ne f... fara obligatii, crezi ca nu imi doresc? stiu sa vb si cu respect si mai tras toate cele dar nu corelez cu nimeni din pacate.

| SkandallKamataru a răspuns:

Fața e de vina laughing Poate esti neatractiv sau nu stii sa iti scoti in evidenta punctele forte? Lasa-ne o poza, sau poti trm in privat.

| GeaninaGeanina782 a răspuns:

Sunt de acord cu ce a spus Violeta. Fetele nu vor sex din prima nu exista asa ceva.Nu stiu ce mod de comunicare ai cu ele dar din ce am citit imi inspiri a un om dependent de sex…incearca sa vorbesti frumos fara sa aduc in discutie vorba despre SEX asta se discuta abia dupa ce v ati cunoscut mai bine …

| GeaninaGeanina782 a răspuns (pentru Gambler92):

Eu nu stiu sincer unde ai gasit asemenea femei care sa vor sex din prima …poate sunt si genul asta dar majoritatea nu se arunca in bratele barbatului dupa un schimb de vorbe :]

| GeaninaGeanina782 a răspuns (pentru Gambler92):

Pe mine niciodata nu m-a atras sexual un barbat decat dupa ce am apucat sa il cunosc mai bine, nu am avut niciodata asemenea ganduri cu cineva pe care nu cunosc

| AHHHHaaaa a răspuns:

Vezi pe Aradului ca, acolo sigur gasesti.
p.s acolo am gasit-o pe puicutza meawinking

| AHHHHaaaa a răspuns:

Ai incercat? Nu de alta, daaar vreau si euhee hee

| AHHHHaaaa a răspuns:

Aaaaa, pai tu vrei doar bani si nu ma inveti nimic sad

| DenisMaestrulRizzului a răspuns (pentru AHHHHaaaa):

Am zis ca dau si sfaturi gratuite!?

| MioritaPaguba a răspuns:

Poti tu sa ai 10 toale, espece mii de masini si sa te parfumezi in fund zilnic.
Nu ai ce sa faci daca alea sunt idioate si au ajuns sa refuze doar din placere. Pune-te in locul unei femei care arata bine si a primit totul de a gata de la varsta de sapte ani. N-o sa mai aprecieze absolut nimic mai ales daca nu este dupa cum isi doreste motul ei.

Eu zic sa nu te invinuiesti pe tine de nimic sau sa incerci sa te schimbi. Uita-te si trateaza femeile ca un bully rrom din generala ca de fapt asta si sunt.