| RobertRobert55 a întrebat:

Salut grup, postez de pe contul fratelui meu.Am avut o poveste foarte frumoasă de dragoste, prima mea iubire pe care nu o pot uita nici daca as vrea.Ne-am desparit dupa 2 ani de relație el facandu-mi rau si inselandu-ma...a postat poze cu mine si a zis ca sunt o curva..etc. După 2 ani de la despărțire m-a cautat sa imi spuna ca regreta si ca ii pare rau.l-am lăsat să zică ce simte dar nu am zis nimic.acum cateva luni a venit prin intermediul fratelui meu vitreg la mine în fața casei,eu nu eram acasa eram în orașul în care studiez la facultate. dupa cand am venit si eu acasa venea să mă vadă în fiecare zi.dar nu vorbea cu mine, voia doar sa vina cu fratele meu cu pretextul că se plimba ..statea lângă mine și nu vorbea ...nu stiu ce e cu el ..imi reacționa la fiecare story ..nu stiu ce sa inteleg?! pentru ce m-a cautat? de ce inca ma are la follow daca de 2 luni are iubita? am nevoie de un sfat bun sau de o concluzie.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Vad ca esti destul de mare ca varsta, asadar nu-i nevoie sa-ti traduca cineva ca acest individ este obsedat de tine.

Ideea este ca tu ar trebui sa vorbesti cu fratele tau si sa-i dea un sut in dos, fiindca unul care te-a jignit si a postat poze cu tine nu-ti poate fii nici prieten, nici iubit si nici ce cauta cu fratii tai.

Este clar ca intentiile lui sunt neserioase si probabil asteapta momentul oportun, sa actioneze in vreun fel.

Ti-as recomanda sa discutati in familie aparitia acestui individ in preajma ta si a familie, eventual sa implicati Politia daca nu intelege de buna voie.

In ce privesc site-urile de socializare, de ce mai esti inca prietena cu el? Dupa cate ti-a facut in trecut, trebuia demult sa fie blocat peste tot, atat de tine cat si de fratii tai.

| Emma30555 a răspuns:

El nu este un om bun, de încredere, dacă ti a facut rau nu trebuie sa ti mai pese de el. Probabil că ar vrea să mai încerce ceva, așteaptă să fie sigur sa ii dai tot tu semn, nu e in stare sa actioneze el fiindca nu cred ca vrea ceva anume, e un tip neserios cum am spus, nu l ar deranja sa mai aiba o aventura două, nici pentru prietena lui actuală nu este mai breaz. Nici eu nu inteleg de ce mai sunteti prieteni tu su fratele tau din moment ce te a jignit public.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sfat bun și concluzie. Dacă te mai caută, trimite-l la plimbare.