Ii respect decizia. Poate e mai bine asa
La cateva luni de cand sunteti in relatie, erau de preferat alte activitati. Plimbari, discutii, sex etc.
Exact!
Eu am incercat sa mai reduc timpul pe internet si l-am sfătuit si eu. Chiar vreau sa fac un "detox" de lumea virtuala
Ii e Rușine cu tine sau nu vrea ca fetele cu care vorbește el sa afle ca are iubita
Nu mi dau seama daca esti ironic sau ceva de genul, dar ai poza cu Dorian Popa)
Hotaraste-te, ba spui ca esti foarte activa punand zilnic postari si story cu tine, ba spui ca este retrasa...
Deci pana la uram cine urla dupa atentie, el sau tu?
Da,sigur,cu nici 20 de urmăritori, urlu dupa atenție?
Pai urmeaza-i exemplu si nu mai posta nimic cu tine online, eliminand online-ul asta de tot din viata ta, si atunci poti sa vezi daca el va fi mai atras de tine, daca te va place mai mult sau te va iubii mai mult.
Buna.In locul tau as respecta dorinta lui pentru intimitate.Afisarea aceasta chiar este inutila. Daca stam sa ne gandim la rece nimanui nu-i pasa de niste poze cu natura sau cu voi.Se contrazice ce spui.Nu cred ca se poate sa fii retrasa si totusi sa pui zilnic insta stories.
Vorbeste cu iubitul tau. Faptul ca esti nesigura pe silueta ta nu are nimic de-a face cu decizia lui de a fi retinut cand vine vorba de social media.
Eu zic ca e bine ce a zis el, nu trebuie sa te afișezi cu el oriunde. Lasă mai bine totul în privat, cu ce te ajuta sa va afișați?
Ai dreptate, dar eu ma gandesc mai mult ca probabil ii este rusine cu mine… nu m-am formulat corect, dar orice sfat il iau in considerare.
Bună! Încearcă sa discutați mai mult despre asta și sa ii spui ceea ce simți, sa l întrebi dacă ii este rușine cu tine și sa ajungeți la un punct comun. Nu ți mai tine îndoielile în tine și spune i ce simti.
Hey, pai chiar comunicam des. Si asta e un lucru bun.