Nu voiam sa fac nimic, dar am remarcat ca a intrat tot si nu stiu daca mai e vrigina sau ma minte ca e
Himenul se afla exact la intrarea in vagin. prin urmare e irelevant daca a intrat tot sau doar putin. Unele fete se nasc fara himen.
Nu stiu ce o fi fost in capul ei cand te-a lasat pe tine sa o controlezi!
Deci mai e sau numai e virgina? asta ma intereseaza daca a intrat tot poate sa mai fie virgina?
Poate ai greșit pasa și ai dat mingea la adversar...
Acu', ce-o avea baschetul cu degetul și virginitatea, nu prea pricep, da' mă rog...
De obicei se incerca metoda cea mai simpla, iar tu te-ai complicat, asa ca nu-ti ramane decat sa crezi in spusele ei.
Pai sex nu vrea si mna ii e frica de ai ei si nu stiu ce zici mai e virgina daca a intrat tot degetul cu toate ca a durut-o si ea se jura ca e si zice ca nu are de ce sa ma minta si am incercat cu 2 si nu intra, tu ce zici?
Oooof doamne.
Virginele pot purta OB. Stiai?
Da, poate sa intre degetul.
Si pana la urma, de ce ai mai mare incredere in niste straini decat in ce spune iubita ta. Normal daca ea zice ca e laie si noi ca e balaie...pe cine crezi?
Pai am crezut ca mna, ii e aiurea sa imi recunoasca ca numai e... si m-am mirat cum de a intrat tot degetul...
Ce nesimtit esti.
Stii, e o problema daca ea ar simti ca nu iti poate spune daca nu ar mai fi virgina.
Nu ar trebui sa conteze catusi de putin asta pentru tine. Ar trebui nici macar sa nu iti treaca prin cap, d'apai sa te apuci sa investighezi.
Un om nu se reduce la o pielita.
Un deget nu e cat un penis. Normal ca intra. Himenul are o gaura prin care trece sangele la menstruatie.
Deci e normal sa intre tot degetul? ea sa jurat si a zis ca o s-o faca cu mine sa vad ca inca e domnisoara... dar nu stiu ce sa cred adica a intrat asa tot si mna...
Pai nu vrea momentan, ii e frica de ai ei rau si nu imi dau seama cu degetul adica a intrat tot dar ea se jura si zice ca nu are de ce sa ma minta, dar a intrat tot bine a zis ca o doare acum nu stiu, tu ce zici daca e virgina poate intra degetul tot?
Intra da cam greut
Da pai asa a fostt, trebuiaa sa stea asa cu picioarele cracanatee ca sa intree...
Da ma, e virgina! Daca nu mai era nu te lasa pe tine sa-i bagi degetul, sau alt gen de control...
RayKzor51 întreabă: