| qwerty1234 a întrebat:

Salut, i-am spus unei fete ca-mi place de ea dar nu a reactionat asa cum speram desi in ceea ce a spus am vazut o raza de speranta sa cred ca putem fi impreuna. Chestie e ca la putin timp dupa asta si-a schimbat statusul pe facebook de la "single" la "it's complicated" si asta ma face sa cred ca totusi simte ceva pentru mine(daca a schimbat statusul din cauza mea si nu din cauza altui tip). Ma inteleg bine cu ea si m-am intalnit cu ea de cateva ori inainte de scoala. Cred ca ma cam ignora, adica nu chiar dar nu pare interesata de mine. Ce credeti ca ea face asta doar pentru a ma atrage sau chiar nu simte nimic pentru mine si statusul l-a schimbat din cauza altui baiat?

3 răspunsuri:
| Alexutsa_4926 a răspuns:

Posibil sa te ignore, pentru ca te placebig grin, asa fac si eu la baietii care imi plac, vreau sa vad daca au ceva de gand, si cu statusul. poate a facut asta sa te puna pe ganduri, sa vada ce reactie ai.

| ignore a răspuns:

Vb cu ea mai spune-i k iti place de ea arata-i k iti place de ea bagao in seama si intreab-o ce parere are despre tine.e posibil sa te placa daca o placi mult incearca.

| EllaKissYou09 a răspuns:

E posibil sa te placa... faza cu statusul ar fi primul indiciu. Ce trebuie tu sa faci e sa vb cu ea si sa ii arati ca o placi. Si chiar dc te ignora (acum) poate o face pentru ca te place dar vrea sa vada ce simti u cu adevarat. happy