| caritas a întrebat:

Salut,i-am spus unei fete in cel mai frumos mod ca o plac, si ea nu a stiut ce sa mai zica.Stiu ca era pe role si era sa cada de 2-3 ori.Mi-a lasat apoi mesaj pe fb cum ca is un dragut si i-a placut ce i-am spus dar nu poate ca e indragostita de altcineva si vroia(spre binele meu) sa ne departam putin,dar am convins-o sa nu faca asta...ce fac in continuare? PS:acel cineva de care ii place, nici macar nu o baga in seama...

Răspuns Câştigător
| PaunEver a răspuns:

A fost sincera cu tine, atat. Te poate considera un baiat romantic( cum esti :3), un simplu prieten. Nu cred ca e nimeni in masura sa ii judece parerea, desi nu strica daca iti dadea o sansa. Incearca sa te apropii de ea, daca tot vrei sa ii castigi atentia, deveniti bff, chiar daca poate parea imposibil si chiar daca o sa te raneasca mult vorbind de clalat tip :/, spune-i lucruri frumoase, iesiti la un film, apar-o si fa-o sa see simta bine in prezenta ta.Ai sa vezi ca daca o sa ai bun simt in continuare, mai ales cu ea, s-ar putea sa-i furi inimioara

9 răspunsuri:
| EvilThoughts a răspuns:

Dacă place pe altcineva nu ai ce să faci și sfatul meu ar fi să o lași în pace. Ea știe că o placi și atunci asta e tot ce poți face.
Nu încerca să-i schimbi părerea și s-o faci să fie cu tine, pentru că în timp ce va fi cu tine se va gândi la altcineva și nu cred că îți va fi pe plac...

| Trolli a răspuns:

A fost sincera cu tine, ti-a spus ca este indragostita de alt baiat. Cel mai bine este sa ii respecti decizia si sa nu mai tineti (pentru o perioada cel putin) legatura.

Daca vei vorbi cu ea zilnic si o vei vedea mereu, o sa iti faci sperante aiurea, te vei amagi crezand ca poate isi va schimba parerea si te va alege pe tine. Acest lucru poate ca nu se va intampla iar tu vei suferi si mai mult.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Cu atat mai bine, las-o ca e o prapadita, dac la simplul fapt ca i-ai spus ca iti place de ea era sa cada sa-si rupa capul e jaleeee fraaaa.

| MariaRawr a răspuns:

Pai incearca sa ii fii alaturi, sa ii dai sfaturi, si sa faci orice sa ii aduci zambetul pe buze. Daca ala nu o baga in seama e clar ca plange des, sai ca e suparata. Incercati sa deveniti prieteni, sa o ajuti etc. Si dupa depinde de ea daca o sa fie cu tine sau nu. Multa baftawinking

| neutrino a răspuns:

Convinge-o in continuare, nu ceda.

| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Eu as baga un pic contra lui ala, gen: uite, nu te baga in seama, nu existi, esti un nimeni pentru el, etc. Asta cateva zile.

Faci pauza vreo 2 zile (vezi sa fie un weekend)...

In zilele urmatoare i-as spune ca parca mi-ar place o tipa si cum sa faci ca sa o cuceresti, ca seamana foarte mult cu tipa asta pe care o placi, etc.

Ideea este sa ii inchizi ideea de viitor cu ala si sa o lasi sa te aleaga pe tine.

| NameHarris a răspuns:

Eu in locul tau as renunta la ea si mi-as gasi pe altcineva!

| NASAgov a răspuns:

Îți spun ceva, în cel mai sincer mod, și sper să nu ocolești răspunsul meu. Aceea fată nu te place. Consider-o ca o simplă prietenă. Nu știe să aprecieze dragostea unui băiat, în plus se uită după alții care n-o bagă în seamă. Știu că nu este răspunsul la care te așteptai, dar sper să te facă să te răzgândești. O seară faină!

| MskDesign a răspuns (pentru NASAgov):

Sunt intr-u totul de acord.O sa aiba doar de suferit.