Buna! Nu te speria exista o prima oara pentru toate inceputul e mai greu, ca orice inceput de altfel. Te cred ca ti-e greu, de obicei nu exista niste reguli despre "cum sa faci sex" si alte cele, pentru ca depinde de fiecare persoana in parte. Cand o sa fi in momentul acela, nu te gandii prea mult, lasa-te dus de val, fa ce simti, important e sa va simtit bine, ca pe parcurs ai sa "inveti" tu ce sa faci. Concluzia? Nu te mai gandi la treaba asta, ai sa vezi ca o sa fie bine, fa ce simti, vorbeste deschis cu prietena ta despre ce urmeaza sa faceti si sa NU UITATI sa va protejati! Neaparat!
Din faptul ca a acceptat asa de repede imi dau seama ca fata nu este la prima abatere.Te va invata ea.Este genul acela care o face cu oricine si orice.Protejati-va mult!
O luna e cam putin.Banuesc ca ambii sunteti minori, dar nu asta conteaza in momentul de fata.Sunteti total nepragatiti si fara experienta.
Eu zic sa mai asteptati o luna -doua sa va cunoasteti mai bine, sa va informati despre tot cea ce insemna sex, metode contraceptice, igiena, protectie...
Pai minte vere nu se cere! Tie nu ti-a crescut parul... unde trebuie si vrei sex. Apropos, tu vrei sex nu vrei sa faci dragoste ti-e clar asta sper? Cate drame o sa se mai intample cu copiii ca voi care au prima experienta sexuala la 12-14 ani pentru ca acest lucru sa fie de luat in seama pentru adultii fara minte?
Pai o sa te ajute ea! Daca a acceptat atat de repede sa faceti sex si luand in considerare faptul ca tu nu esti un Don Juan, inseamna ca fata e obisnuita sa faca treaba asta. Ii spui ca esti virgin si ii ceri sa te initieze (implicit, poate sa-ti dea si niste boli mai rusinoase).
beausingurlamasamea întreabă: