| krin a întrebat:

Salut, iarashi ma leg de relatie, De ce surorile se includ in relatii surorii sale, caci de la ceea ca ea se implica eu mai mult ma cert cu prietenul meu?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa til ia sora ta se baga pentru ca ii place de el si sa til fure tie dai o lectiew la sorata asa no sa o mai faca pe Gilipollawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Surorile, fie ca sunt mai mari ori nu, incearca intr-un fel, ca surorii ei sa-i fie bine. In unele cazuri, inconstienta fiind ca poate face rau.
Incearca si vorbeste cu ea, spune-i ca esti destul de mare ca sa poti avea grija de tine, si ca relatia ta va merge perfect si fara amestecul ei.
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca vrea sa te protejeze.Surorile se ajuta intre ele, doar in cazul in care apare invidia atunci nu... Discuta cu sora ta si lamuriti situatiahappy

| georgegs a răspuns:

Spunei.sa.nu.se.mai.bage.,,.

| Geo_6214 a răspuns:

Buna!
Incearca sa porti o discutie serioasa cu ea, spune-i ce se intampla din cauza ei si rog-o frumos sa nu se mai bage intre tine si prietenul tau pentru ca va face foarte mult rau.
Sper sa iti rezolvi problema, e sora ta si ar trebui sa inteleaga. Sa ai o seara frumoasa!

identitate
| identitate a răspuns:

La cum scrii, nu inteleg cum reusiti sa va intelegeti ca sa va certati!big grin

| krin explică:

Pai noi cand suntem impreuna merge totul ok... nu si insa cind e sora linga mine...noi ne impacam destul de bine.

| superwoman a răspuns:

Probabil crede ca nu e pentru tine, asa sunt surorile, mai bagacioase. Eu niciodata nu am ascultat. o pe soramea si uneori chiar mi. a parut rau, nu a avut tot timpul dreptate, dar era bine daca o ascultam.

| paramore a răspuns:

Eu de ex iti spun din experienta proprie, ma bagam pentru ca asa zisul ''iubit'' a lu soramea se comporta urat cu ea, cateodata venea la intalnire si nici nu o baga in seama, dk il suna ea nu venea, dar dk il suna iubitul meu imd aparea...si isi batea joc de ea, dar ei i se parea ca e cel mai...in fine, eu nu suport sa vad ca cineva isi bate joc de sora mea, mai ales ca ea era in saptamana oarba credthinking ca numai pe el il vedea. poate de asta se baga si sora ta, poate crede ca nu te merita. dar mai bine vorbeste serios cu ea si intreab-o dc se comp asa si spune-i sa nu se mai bage