| anonymus2519 a întrebat:

Salut. Ieri am avut o interactiune sexuala cu prietena mea neprotejat. Nu pot sa il numesc chiar "sex" deoarece Doar a intrat de 5 ori cu intervale de cam 1 minut intre intrari si doar a stat cam 2 secunde. Tin sa mentionez ca amandoi suntem virgini. Care sunt sansele a unei sarcini nedorite tinand cont ca ne aflam in dus si menstruatia ii s-a terminat recent, aflandu se in perioada aia in care sunt sanse mai mici. Nu am ejaculat si nici nu am simtit sau vazut lichidul preejaculator. Cer seriozitate si stiu ca nu trebuie neprotejat.

5 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Nu cred că e vreo șansă

| Violleta2022 a răspuns:

In primul arnd, ea nu mai este virgina, fiindca a existat sex cu penetrare, deci virginitatea a zburat!
Sanse de sarcina sunt mici dar joaca asta neprotejat poate sa va aduca si o sarcina, fiindca nimeni nu stie ce tip de ciclu are ea si cand incepe perioada fertila si ovulatia.
Crezi ca a meritat joaca asta patetica, tot riscul?
Nici macar nu ai satisfacut fata...

| ywar a răspuns:

In dus? Mama, o rupeam daca eram in situatia asta... Esti bolovan si nu esti in stare de nimic. L@bagiu! Daca eram fata, te bateam de te c@cai pe tine. O puneai capra si intrai in ea. Esti un sarman.

| anonymus2519 explică (pentru ywar):

Se putea si asa dar nu asta a fost intentia noastra si nu stiu daca faceai tu cum ai zis fara protectie. Se vede ca, cand vine vorba despre sex te gandesti doar treaba asta ci sa nu o iei treptat.

| Ella1121 a răspuns:

Bună! Și eu la început puneam întrebări de genul pe TPU pentru că eram foarte speriațilaughing
Mereu toți în răspunsuri judecau și erau aroganți.
Faptul că nu a fost lichid scade foarte mult șansele. De asemenea, faptul că a fost la scurt timp după terminarea menstruației ei, la fel scade foarte mult șansele.
Sunt șanse extrem de mici să rămână gravidă.
Cred că v-ați săturat să vi se zică "data viitoare va protejati", așa că nu o să vă zic și eu.
Oricum, cred că sperietura asta o să vă învețe o lecțielaughing
Concluzie: eu 100% cred ca nu e gravidă