| mihai9511 a întrebat:

Salut.Ieri am avut primul contact sexual cu prietena mea.Ieri ne-am inceput amandoi viata sexuala.Am folosit prezervativ durex play safe, iar totul a fost ok, mai putin un lucru: Eu am ejaculat dupa vreo 30-40 de minute, si atunci a fost fortat(adica cu mana). Este normal sa am o asemenea ejaculare intarziata tinand cont ca a fost si primul contact sexual? E posibil sa am vreo boala ceva?

Răspuns Câştigător
| getutageo a răspuns:

Stai mai linistit ca nu ai nici o boala...probabil a fost bin cauza emotiilor sau nu ai fost la maximwinking o sa fie mai frumos data vitoarehappy sper ca am ajutatbig grin

7 răspunsuri:
| R_8074 a răspuns:

Normal nu prea e. Ca banuiesc ca esti si adolescent. Normal e ca la primul numar sa iti dai drumu dupa 2-3 minute.
http://www.ejaculare-prematura.com.ro/ejaculare-intarziata.html

| Barbiiie95 a răspuns:

De ce nu ai specificat si ora la care ati inceput actul sexuat, ora minutul secunda si la fel cand ati terminat.Iti dau un sfat data viitoare da anunt la ziar.

| zayidee a răspuns:

Este normal, stai linistit ai o viata intreaga in care sa exersezi si sa iti imbunatatesti tehnica

| InnaiiSa a răspuns:

Nu ai nicio boala! tocmai ca ti.ai inceput viata sexuala de curand si inca nu ai experienta stai linistit totul va reveni la normal happy

| xxxnonamexxx a răspuns:

Nu e nimic anormal. multi barbati ejaculeaza dupa 40 de minute

| xxxnonamexxx a răspuns:

App inainte de contact sexual nu consuma bauturi alcoolice in exces sau energizante ca mai ejaculezi la 1900 toamnalaughing

| Block240 a răspuns:

Probabil erai satul de laba tu.laughing