| ghita737483 a întrebat:

Salut, ieri am avut un contat sexual cu iubita mea, ea este in perioada fertila. Penisul a fost introdus maxim 30 de secunde. Țin sa menționez ca înainte de actul sexual m-am spălat și după m-am ejaculat prin sex oral, exista vreo șansa sa fi rămas însărcinată?

Răspuns Câştigător
| Corina64 a răspuns:

Nu este cazul unei sarcini aici, orice ejaculare in afara vaginului nu prezintă risc. Încearcă protecția pentru a evita situațiile de genul pe viitor.

| ghita737483 explică (pentru Corina64):

Sarutmana, mulțumesc frumos pentru raspuns ca sunt panicat rău de tot❤️

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Intr-adevar, a fost o partida patetica de sex, in care nu ai satisfacut pe nimeni si nici nu aveai cum sa lasi pe cineva gravida, odata ce nu ai ejaculat in vaginul fetei.
Banuiesc ca dupa esecul asta ai satisfacut fata cu gurita ta, asa cum ti-a facut si ea tie.

| ghita737483 explică (pentru Violleta2022):

Nu aveam cum sa o satisfac dacă nu aveam protecție? Dar da i am întors favorul

| Violleta2022 a răspuns (pentru ghita737483):

Te-ai zgarcit a 2 lei, cat costa un prezervativ?

| FindMyName a răspuns:

Nu a rămas gravidă, deși dacă tu după oral te-ai satisfăcut și ai ejaculat, sigur pe țeavă a mai rămas lichid.
Ați folosit protecție pentru acelea 30 de secunde? Că dacă da, nu e nicio problemă, nu a rămas. Iar dacă nu...aici tu știi. Dacă tu spui că nu ai ejaculat în vaginul ei, bine atunci!

| ghita737483 explică (pentru FindMyName):

Ideea e ca am ejaculat după penetrare

| FindMyName a răspuns (pentru ghita737483):

Atunci nu pățește nimic, stai liniștit.

| alark84 a răspuns:

Dacă ai ejaculat înainte să penetrezi și nu te-ai spălat există șansa de a rămâne însărcinată, fiindcă numărul spermatozoizilor din lichidul tău preejaculator crește (rămân resturi din ejacularea anterioară "pe țeavă"), iar șansa este mai mare în perioada fertilă.