anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri am fost la prietenul meu si a incercat sa ma dezvirgineze insa fara rezultat, a curs un pic de san ge insa din cauza durerilor insuportabile s-a oprit. Dupa ceva timp i-am facut "****"(l-am ajutat sa-si dea drumul cu ajutorul miinilor), el si-a dat drumul pe el, insa m-am patat si eu pe incheietura piciorului oleaca, avand totusi lengerie pe mine, am mai stat un pic dupa ne-am dus sa ne spalam, am umezit un servetel si am indepartat sperma care era putina si aproape uscata, poate chiar uscata, insa fara ca sa-mi dau seama, dupa mi-am sters singele din zona vaginala cu acelasi servetel ud. Am mai incercat odata sa ma dezvirgineze insa iar fara niciun rezultat, a curs mai mult sange, insa nu am putut continua, durerile erau foarte mari, de fiecare incercare foloseam prezervativ. Pot sa ramin insarcinata totusi din cauza acelui servetel? Multumesc!

7 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nicio șansă. Dacă vrei copii, fă fără protecție!

| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu exista niciun risc in cazul tau.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Nu ai temeri; nu exista acest risc daca este asa cm afirmi

| CristinaMatei97 a răspuns:

Nu, spermatozoizii "mor" in contact cu aerul in câteva secunde

| PsihoSex a răspuns (pentru CristinaMatei97):

Nu mor in cateva secunde! Unde ai citit tu asa ceva? Da-ne si noua link sau titlu de carte, altfel risti sa ajungi o a doua Donnalbaceamaicea!

| raduraduradutau a răspuns:

Problema e ca trebuia sa inghiti.eu asa fac si iubitul meu e cel mai fericit

| Dutzatha a răspuns:

Nu stai liniștita atât timp când nu ejacuat în vaginita NU, spermatozoizi mor în 30 de secunde în contacul cu aerul
Funda?