| alexandrunaj a întrebat:

Ieri am mers la patinoar cu o prietena (nu iubita).Ea a cazut si eu am ridicat-o dar din greseala am pus mana pe sanul ei drept cand o ridicam. Nu sunt sigur ca a realizat, are sanii destul de dezvoltati.Asta ar fi una dintre intrebari. Credeti ca a realizat? Prefer ca fetele sa imi raspunda la aceasta intrebare.Al doilea lucru care ma ingrijoreaza este faptul ca a fost exact cum mi-am imaginat (dupa ce am ridicat-o mi-am dat seama pe ce am pus mana).Ma asteptam ca in realitate sa fie mult mai fantastic.Cand a fost sa o iau de maini m-a excitat dar culmea la atingerea sanului ei nu am avut nici o reactie.Sa fiu sincer m-am masturbat cu gandul la ea si ma excita fundul ei si aspectul ei cand poarta pantaloni multai.Dar nu pot intelege de ce cand am luat-o de sani am simtit ca am mai facut asta de 100 de ori inainte si nu e nimic deosebit (nu spun ca nu mi-a placut dar parca ma asteptam la mai mult). E o fata de treaba si arata bine dar nu inteleg de ce mi s-a intamplat asa ceva cum de atunci cand o tineam de mana simteam ceva si acum nu? Ce ziceti a fost normal? Cum stiu daca o fata ma excita, ce ar trebui sa simt (fara argumente gen: ti se ridica ***, ca nu sunt asa disperat incat la orice fata sa izbucnest)? Daca vom deveni iubiti nu o sa ma satisfaca? Fara raspunsuri la misto, oricum sunt din Bucuresti si stiti cum e pe aici...

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Data viitoare cand o ridici, scapa-i un deget in fund si vezi daca atunci simti ceva si daca ea isi da seama. Sa ne anunti cum a mers!

| Tinna666 a răspuns:

Normal ca si-a dat seama..pai ce vrei sa simti? practic ai pus mana pe o bucata de material ca nu cred ca era dezbracata pe patinoar.
Am impresia ca tu ti-ai facut niste filme in cap, ca ai asteptari prea mari de la o simpla atingere.
Inca ceva, daca continui sa te masturbezi, o sa fie tot mai greu sa te satisfaca o fata.