| AndreiSA9 a întrebat:

Ieri eu si iubita mea ne "distram". La un moment dat i-am atins partea de sus a vaginului cu penisul ( ma stersesem de orice lichid era pe penis). A fost doar pentru un minut, aceasta e virgina. Am atins doar partea de sus cu o laterala a capul penisului. Aceasta este ingrijorata sa nu ramana insarcinata. Ar trebuii sa ia contraceptiv de urgență? Cate sanse sunt sa fie insarcinata?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pastila de a 2-a zi care este de fapt o "bomba hormonala" se administreaza doar in cazul in care fecundatia sau implantarea ovulului deja fecundat nu mai poate fi evitat decat prin acest procedeu.De asemenea ar trebui sa stiti ca o femeie poate ramane insarcinata doar daca sperma ajunge in vagin in perioada preovulatorie de 2-3 zile de dinainte si ziua ovulatiei. In primul rand voi astfel trebuie sa va puneti intrebarea.Din cele descrise de tine nu poate exista nici un motiv de ingrijorare cu privire la o posibila sarcina deoarece in astfel de conditii nu se poate ajunge la asa ceva. Multa sanatate si pe viitor mult mai multa responsabilitate.

| AndreiSA9 explică (pentru corbulalbrosu):

Iti multumesc pentru raspuns!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desfranatilor, auzi la ei, partea de sus rolling eyes.

| cameleonu05 a răspuns:

Nu e nimic stai linistit.