Probabil s-a iritat. Insa ai un big special pentru a te epila in zona pubiana sau ai dat tot cu ala care il folosesti si pe picioare, axile, etc?
Oriunde te-ai epila, parul acela te inteapa.Ar trebui sa incerci niste creme hidratante, nu stiu cere sfatul medicului
Pai, probabil ca zona, dupa epilare s-a iritat.Incearca sa folosesti o crema pentru hidratare. Apoi daca vrei poti incerca sa folosesti benzi epilatoare sau chiar un epilator.E mai dureros, dar ai sa vezi ca parul nu o sa creasca timp de 2 saptamani
Ai putea sa mergi si la un salon (epilare cu ceara/mai dureros decat benzile sau epilatorul).
P.S.Intrebarea nu e la categoria corespunzatoare.Trebuia sa o pui la Beauty&Fashion, nu Dragoste & Sex.
Dupa ce te epilezei indiferent unde vei simti intepaturi deoarece parul ala tot v-a creste si de aceasta senzatie nu prea ai cum sa scpai indiferent cu e te-ai dat
Sall...Daca zici ca te mananca atunci ia-ti niste pudra de la farmacie si inainte sa te dai cu ea urmeaza urmatorii pasi:1) spala-te
2) date cu o crema de galbenele(de la un magazin naturist e cel mai indicat sau daca nu cu orice crema de galbenele)
3) aplica putina pudra si las-o 5 minute dupa care indeparteaza pudra cu un disc demachiant
4) da-te iar cu crema de galbenele si maseaza pana intra in piele.
Repeta de vreo 2-3 ori pe zi pana ce nu mai ai senzatia de mancarime
PS: Asa am facut si eu... Sper ca te-am ajutat!
Salut...eu cred ca te-ai iritat si daca poti sa iti dai cu un unguent sigur va merge.
beausingurlamasamea întreabă: