| kissuletzu a întrebat:

ieri.mi-am epilat parul pubian cu bigu-l si a fost pentru prima data. Totul oke. dupa a inceput sa ma cam manance acum a 2 zi ma inteapa am am mai dat cu bigul sunt firicele mici mici stiti ca si cum ramane dupa ce te barbieresti dar ma inteapa foarte tare... app am 14 anilaughing ce sa fac sa nu am mai manance? am auzit de la un prieten ca asa e la inceput dar nu prea cred. voi ce ziceti?:big grin cel mai bun rasp FUNDAA

9 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Probabil s-a iritat. Insa ai un big special pentru a te epila in zona pubiana sau ai dat tot cu ala care il folosesti si pe picioare, axile, etc?

| Angelique a răspuns:

Oriunde te-ai epila, parul acela te inteapatongue.Ar trebui sa incerci niste creme hidratante, nu stiu cere sfatul mediculuiwinking

| Artemisia a răspuns:

Pai, probabil ca zona, dupa epilare s-a iritat.Incearca sa folosesti o crema pentru hidratare. Apoi daca vrei poti incerca sa folosesti benzi epilatoare sau chiar un epilator.E mai dureros, dar ai sa vezi ca parul nu o sa creasca timp de 2 saptamaniwinking
Ai putea sa mergi si la un salon (epilare cu ceara/mai dureros decat benzile sau epilatorul).

P.S.Intrebarea nu e la categoria corespunzatoare.Trebuia sa o pui la Beauty&Fashion, nu Dragoste & Sex.

| stweety10 a răspuns:

Sa iti cumperi un gel sau o crema de dat dupa epilat pe baza de Aloe Vera.

| mylifeisforyou a răspuns:

Ar fi mai bine sa te epilezi cu epilatorul.

| vladutzul09 a răspuns:

Dupa ce te epilezei indiferent unde vei simti intepaturi deoarece parul ala tot v-a creste si de aceasta senzatie nu prea ai cum sa scpai indiferent cu e te-ai dat happy

| kr.mdy a răspuns:

Lasa-l sa creasca si tunde-l cu foarfeca.

| DeeJaY_3874 a răspuns:

Sall...Daca zici ca te mananca atunci ia-ti niste pudra de la farmacie si inainte sa te dai cu ea urmeaza urmatorii pasi:1) spala-te
2) date cu o crema de galbenele(de la un magazin naturist e cel mai indicat sau daca nu cu orice crema de galbenele)
3) aplica putina pudra si las-o 5 minute dupa care indeparteaza pudra cu un disc demachiant
4) da-te iar cu crema de galbenele si maseaza pana intra in piele.
Repeta de vreo 2-3 ori pe zi pana ce nu mai ai senzatia de mancarime
PS: Asa am facut si eu... Sper ca te-am ajutat!

| inhuman a răspuns:

Salut...eu cred ca te-ai iritat si daca poti sa iti dai cu un unguent sigur va merge.